Kada su Fotošop "fejlovi" u pitanju, nema veće šampionke od Kloi Kardašijan. Gotovo da se čini da namerno pravi određene greške, samo da bi se o tome pisalo, jer ko bi normalan nastavio sa tolikim više nego katastrofalnim obradama.

Međutim, izgleda da Kloi nema sreće ni kada su u pitanju pozadine koje se čine jednostavne za fotošopiranje, barem ako je suditi po jednoj od poslednjih objava.

Na jednoj od fotografija je njena noga sužena toliko da se jasno vidi oštar prelaz između tela i haljne. Za cilj je verovatno imala da izgleda vitkije, ali sve što je dobila jeste još jedna greška pri fotošopiranju zbog koje je već par dana prozivaju na mrežama. 

Tu je i druga fotografija na kojoj je drastično sužen njen struk sa istim ciljem da izgleda mršavije.

Ubrzo nakon što su se pojavili komentari o fotošop debaklu, Kloi je obrisala sporne fotografije, ali su verni hvatači svae njene greške uspeli na vreme da ih sačuvaju u svojim telefonima, te se one i dalje mogu videti na Instagramu. Zovu je kraljica fotošopa, krajnje ironično, a kako bi ispravila grešku objavila je novu seriju fotografija.

Ovo nije prvi put da su Kardašijanke na udaru kritika zbog Fotošopa, ali čini se da srednja sestra ne mari za komentare i nastavlja po starom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!