Kada je reč o fotošopu i aplikacijama za obradu slika, Kloi Kardašijan nikako da nauči lekciju. Uporna je da filterima menja ne samo svoj lični opis, već i svima i svemu što je oko nje. Deca odavno nisu "sigurna", a koliko daleko odlazi njena opsesija svedoči i to što je fotošopirala čak i mačku, što njenim pratiocima nije promaklo. 

Kloi je na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija sa proslave Dana zaljubljenih, a ljudi su odmah primetili ne samo da je njeno lice neprirodno zaglađeno, već i da je to isti slučaj i sa licima njene dece. Ni mačka nije bila pošteđena, te je provučena zbog filter zbog kojeg njene oči izgledaju neprirodno, gotovo kao da je lik iz crtanih filmova. 

mačka Kloi Kardašijan.
Instagram/khloekardashian 

Kloi kardašijan sa decom.
Instagram/khloekardashian 

Takođe, ponovo se komentarisalo i da nos njene ćerke Tru izgleda drugačije, tanje i manje, nego što to zapravo jeste slučaj, kao i da joj je preterano zagladila kožu. Iako je u prošlosti imala običaj i da svom sinu "izbeljuje" filterima kožu, ovog puta barem sa tim nije preterala, no ono što jeste odradila na fotografijama bilo je dovoljno da je razapnu u komentarima. 

"Kod Kardašijanki ni mačke nisu sigurne", "Ova žena je bolesna", "Toliko ne podnosi realnost da mora da fotošopira i sebe i decu", "Prenosi svoje komplekse na sina i ćerku", "Ti budi bolesna, ali decu pusti na miru", "Ova žena je za lečenje", "Meni ovo nije normalno", "Zašto kod tebe sve mora da bude preterano?", pisali su ljudi. 

Naravno, ovo nije prvi put da se Kloi našla na meti kritika zbog preterane obrade fotografija. Slobodno se može reći da je to situacija sa gotovo svakom objavom s obzirom da Kardašijanka često nema meru sa fotošopom.

Počnimo od toga što je celog veka govorila da je prirodna, te da na sebi nema ni f od filera, te da je samo nos operisala) nakon što je to najpre godinama negirala. "Otkucala" ju je niko drugi do rođena sestra Kim kada je u jednoj od epizoda prokomentarisala Kloi da su "tolike obline out", aludirajući na to da je vreme da istopi filere. 

Da Kim ne priča napamet pokazuju i stare paparaco fotografije na kojima je jasno vidljiva razlika nekad i sad. Često se polemisalo o obliku njenog lica, jagodicama, kapcima, naročito nakon što je dobila ćerku Tru, a kasnije i sina Tejtuma. 

Razlog je to što njeni naslednici imaju identičan nos i lik kao kada je Kloi bila mala, te su mnogi poručili da "prošlost koju krije dolazi da je ugrize za operisanu zadnjicu".

Kloi kardašijan krije svoje operacije.
Shutterstock 

Pročitajte još: NJENA LEPOTA KRIVI ZIDOVE I VRATA: Nakon nove katastrofe apeluju da joj zabrane upotrebu fotošopa, a izgovor joj je hit

Kloi su čak uhvatili u nekim situacijama da je navodno fotošopirala nos ćerkice koji izgleda identično kao njen pre operacije, što su mnogi osudili.

kloi kardašijan fotošopira noseve deci.
Instagram 

Kako stvarno izgleda nos ćerke Kloi Kardašijan.
Instagram 

Vama ostavljamo da procenite da li u svim tim pričama ima istine, te pogledajte u nastavku kako je Kloi izgledala kao dete, a kako danas, pa procenite šta je od njenog izgleda danas zdrav život i teretana, šta operacije, a šta fileri.

Kloi nekad

Kloi danas

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kardašijanke TikTok/shesbrewing

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!