Božićna proslava Kim Kardašijan i dalje je glavna tema na mrežama, ponajviše jer je svu pažnju ukrala niko drugi do mlađa sestra Kloi, koja se pojavila u fantastičnoj pripijenoj "goloj" haljini koja je u prvi plan istakla njene atribute.

Kloi je izgledala bolje nego ikad, a mnogi sa njenih novih fotografija i snimaka nisu mogli da skinu pogled. Poznato je da se Kardašijanka "ubija" u teretani kako bi održavala vitku liniju i zategnuto telo, no, u isti mah, nije joj strana ni plastična hirurgija kojom je praktično promenila staro lice, iako ona to i dalje negira.

Mnogima nije promaklo da poslednjih godina sve više liči na slavne sestre, što bi u bilo kojoj drugoj situaciji bilo najnormalnija svar ikada. No, u ovom slučaju, Kloi je jedina koja je drastično "odskakala" od slavnih sestara. Zbog prirodno plave i kovrdžave kose, šireg nosa i potpuno drugačije građe, mnogi su sumnjali (uključujući i nju samu) da njen otac nije Robert Kardašijan, već ljubavnik Kris Džener. 

Ipak, iako je odradila test kako bi utvrdila da li je zaista tako, Kloi se ipak predomislila i istakla da će njen otac zauvek biti Robert, a u godinama koje slede ponosno je isticala svoju različitost od slavnih sestara. 

Međutim, sve se promenilo u poslednje vreme, a Kloi ne samo što je smršala, već je i polako menjala lik čime je sve više bila nalik drugim Kardašijankama. Ipak, plavu kosu je zadržala. 

Operacije je negirala i isticala da je "sva prirodna", te da su njene obline "plod teretane", iako stare fotografije jasno dokazuju da u tim pričama nema istine. 

Jedina intervencija koju je priznala je operacija nosa, kada je ražestila ljude širom sveta rečenicom da je "niko nikad nije pitao šta je radila na svom telu", iako to nije bila istina. 

Kloi kardašijan tvrdi da je sva prirodna.
Shutterstock 

Pročitajte još: "NAJVEĆA INSTAGRAM PREVARA IKADA" Nakon fotošop promašaja, Kloi se opet zanela i sad svi komentarišu njene noge i struk

Često se polemisalo o obliku njenog lica, jagodicama, kapcima, kao i o zadnjici, a da mali "throwback" na temu o njenom starom licu dogodio se pre samo nekoliko dana kada je objavila fotografiju svog sina. 

I baš kao što je to bio slučaj i sa starijom ćerkom, ljudi su odmah počeli da primećuju sličnost sa Kloi kada je bila mala. Njeni naslednici imaju identičan nos i lik kao kada je Kloi bila mala, te su mnogi poručili da "prošlost koju krije dolazi da je ugrize za operisanu zadnjicu". 

Kloi su čak uhvatili u nekim situacijama da je navodno fotošopirala nos ćerkice koji izgleda identično kao njen pre operacije, što su mnogi osudili. 

Kloi je navodno fotošopirala nos svoje ćerke.
Instagram 

Vama ostavljamo da procenite da li u svim tim pričama ima istine, te pogledajte u nastavku kako je Kloi izgledala kao dete. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

kim kardašijan Instagram/kimkardashian

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!