Teorije o Kardašijankama nisu novost na mrežama, ali poslednjih dana jedna od glavnih tema je ponovo postao pravi otac Kloi Kardašijan. Naime, nije tajna da sve naslednice Kris Džener liče kao jaje jajetu, čak i Kendal i Kajli koje je dobila sa Brusom Dženerom. 

Jedina koja "iskače" je Kloi Kardašijan. Počev od toga da je daleko svetlija od sestara, ona ima i potpuno drugačije lice, zbog čega se odavno pričalo da Rob Kardašijan nije njen biološki otac.

Kris je to delimično i potvrdila priznavši da je u jednom trenutku imala aferu tokom braka sa proslavljenim advokatom, a u jednoj od epizoda šou programa "Keeping up with Kardashians" Kloi je umalo i odradila test očinstva. 

Ipak, od svega je odustala u poslednjem trenutku, s rečima da je "Robert bio i ostao njen pravi otac". Međutim, kako vreme odmiče, teorije o tome ko je zaista njen otac sve su se češće provlačile u javnosti, a poslednjih dana na TikToku je eksplodirala vest o kome je zapravo reč. 

Okidač je bila fotografija koju je Kloi objavila, a na kojoj pozira sa ćerkom. Mnogima nije promaklo da ćerkica Tru ima identični nos kakav je imala pre operacije, koju je priznala tek nedavno.

Kloi Kardašijan pozirala je sa ćerkom.
Instagram 

Navodno ga je operisala jer je imala smetnje sa disanjem. Ipak, tek kada je saterana u ćošak priznala je intervenciju, s tvrdnjom da je do sada niko za to nije pitao. 

Kloi kardašijan negirala je operacije.
Twitter 

Mnogi su mišljenja da je sa novim nosem daleko sličnija sestrama, te da je i drugim operacijama poput povećanja zadnjice i slično dobila upravo tu figuru peščanog sata po kojoj su Kardašijanke prepoznatljive.

Kloi je operacijama želela da liči na sestre.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, kako mnogi tvrde na mrežama, to su bili samo pokušaji da pošto - poto pokuša da se vizuelno uklopi u porodicu. Međutim, čak i sada ona je slika i prilika navodnog oca koji je godinama bio frizer Kris Džener - Aleks Rodan. 

Čak je i pokojni Robert Kardašijan planirao da objavi sve vezano za vezu Kris i Aleksa, ali je odustao jer mu je bila bitnija sreća Kloi koji je ipak gledao kao rođenu ćerku.

Uprkos činjenici da su Aleks i Kloi gotovo preslikani, porodica Kardašijan je stalno negirala tvrdnje, sve do pre nekoliko godina kada je i Kloin brat Rob zatrovan mržnjom prema porodici nakon haosa sa njegovom tadašnjom devojkom Blek Čajnom i nakon meseci depresije nehotice potvrdio u javnosti da su šuškanja istina. Iako je priča nakon toga zataškana, sada je ponovo postala viralna.

Kloi se nije oglašavala povodom svega, a postoje teorije i da je zapravo sve ovo vreme u kontaktu sa Aleksom sa kojim nema odnos otac - ćerka, ali da jesu prijatelji, a šta je prava istina, zna samo porodica Kardašijan.

kloi kardašijan krije istinu o svom ocu.
Frank Micelotta / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!