U trenutku dok celi svet još uvek "peni" oko Fotošop blama Kejt Midlton, zbog kog se oglasila i izvinila, još jedna dama našla se na udaru zbog iste stvari. 

Doduše, za nju je ovako nešto uobičajeno, te je čudno što bilo ko više i reaguje na ono što radi i objavljuje na mrežama. 

Naravno, reč je o Kloi Kardašijan koja je po milioniti put ražestila pratioce obrađenom fotografijom. Ovog puta, čini se da je tajming pogrešan, te je dobila salvu uvreda upravo jer se toliko priča o lošoj obradi vojvotkinje, te su ljudi, slobodno možemo reći, osetljiviji na fotošopirane i isfiltrirane objave. 

Kloi je na svoj profil postavila fotografiju na kojoj je sa prijateljicom, a mnogima je odmah upalo u oči njeno neprirodno lice, bez bora, pora. Komentari nisu izostali. 

"Kloi, obriši ove pre nego što se svi probude i vide da ovo nije tvoje lice", "Uh, ko ovo treba da bude?", "Ovo nisi ti, koga lažeš", "Kada ne voliš sebe onda menjaš svoje lice", "O bože, prestani sa nedeljnim promenama lica. Pitam se kako te deca prepoznaju. Kakav način da ih zbunjuješ. Nijedna prirodna stvar nije na tvom licu, uznemirujuće", pisali su ljudi.

Ovo nije prvi put da se Kloi našla na meti loših komentara zbog Fotošopa. Nedavno su je kritikovali jer je izmenila čak i mačku.

Mačka Kloi Kardašijan.
Instagram/khloekardashian 

Pročitajte još: FOTOŠOP BLAM KOJI JE TOLIKO OČIGLEDAN DA BOLI: Od kako su joj sestru proglasili za NAJBOLJU RIBU "pucaju" je kompleksi

Da ne govorimo da je gotovo svaka njena objava izmenjena. Lice izgleda kao da je Barbikino, a na telu bi često dodatno naglasila obline.

Kloi Kardašijan menja telo i lice filterima.
Instagram 

Ni deca nisu sigurna te je tako petogodišnjoj ćerki često editovala nos čineći ga tanjim i manjim, a sinu je redovno "belila" kožu filterima. 

Kloi kardašijan sa ćerkom i pravim nosem.
Instagram 

Editovana fotografija Kloi.
Instagram 

Jasno je da i nakon kritika Kloi nema nameru da stane sa modifikacijama fotografija, te je jasno da iz pređašnjih skandala ništa nije naučila.

Johnstone, Symons / Pacific coast news / Profimedia, Instagram Pogledajte kako je Kloi izgledala pre i posle operacija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!