Kardašijanke i Fotošop... neko bi rekao, ništa novo. Međutim, prosto je neverovatno da neko, uz sve resurse, novac, fotografe, programe za obradu, timove ljudi koji im vode mreže, i dalje prave toliko katastrofalne i pre svega očigledne greške.

Sestre Kardašijan poznate su po Fotošopu.
youtube/Entertainment Tonight 

Na sve to, kada se na njih okome fanovi, umesto da kažu - okej ljudi, jesmo, malo smo se zaigrale, sve do jedne su u fazonu: valjda više verujete nama nego sopstvenim očima. 

Da se razumemo, fotošopiranje slika danas je postalo kao dobar dan, što se kaže, nek' baci kamen prvi koji je nevin, ali jedno je popravljanje eventualnih nesavršenosti, a drugo praviti od sebe nerealnu ličnost koju ni majka rođena na kraju ne prepoznaje.

Kendal Džener često edituje slike.
Instagram 

A upravo su tu sestre Kardašijan/Džener rekorderke. Možda u svemu tome prednjače Kloi i Kajli koje su zaista nebo i zemlja uživo i na Instagramu, a sada se grupi pridružila i, sasvim neočekivano, Kendal Džener.

Kendal Džener počela je preterano da obrađuje slike.
TPeck / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kendal je u odnosu na svoje sestre najprirodnija. Odnosno, sve intervencije koje je radila, odradila je tako da izgledaju gotovo neprimetno. Tek kada uporedite fotografije nekad i sad primetićete razliku. 

Ona je izgradila i uspešnu karijeru u modelingu, i radila je revije i slikanja za najprestižnije brendove i magazine, iako su mnogi u početku sumnjali u nju

Dugo je važila za najzgodniju od svih sestara, a onda su se stvari promenile. Kim je neverovatno smršala za prošlogodišnju Met galu, i dobila epitet, da kažemo žargonski "najbolje ribe", zbog čega je čak i upravo Kendal "preotela" određene naslovnice, kao što je poslednje slikanje za Vogue, što se čulo i u njihovom rijalitiju. 

U isto vreme, došlo je do uspona drugih manekenki koje su karijeru počele isto kada i Kendal, a potom je došlo i do raskida njene dugogodišnje veze.

Kada se sve sabere, nije iznenađenje što Kendal koja je u prošlosti bila najsmernija odjednom počinje da nosi providne komade, i slika se naga, što je ranije bilo nezamislivo. 

Kendal Džener postala je provokativna.
Instagram 

U nameri da pokaže koliko je zgodna (što jeste, da se ne lažemo), malo se i zaigrala, te je došlo do Fotošop blama koji zaista nije mogao da prođe neopaženo, baš kao što je to bio slučaj prošle godine, na primeru u nastavku. Ipak, ovaj je očigledniji.

kendal je počela da preteruje sa fotošopom.
instagram/problematicfame 

Naime, manekenka je okačila seriju fotografija na svoj profil na kojima je u veoma seksi izdanjima. 

I baš na onoj najobnaženijoj, na kojoj pozira u mirko tangama, fanovi su primetili nešto drugo - njena šaka neobično je duga, što je rezultat toga što je telo "izdužila" u programu za obradu, čime je pokušala da bude i vitkija nego što jeste, iako je, ruku na srce, zaista veoma mršava.

kendal džener okačila je fotografiju na kojoj je izdužila ruku.
Instagram 

Naravno, očigledan blam su odmah prokomentarisali pratioci.

"Šta će tebi Fotošop pobogu", "Zaboravila si na ruku", "Mene je blam ovog blama", "Rade kompleksi zbog Kim, a Kendal?", "Fotošop je krenuo po zlu na četvrtoj slici", "Sjajna si, ali šta je sa tvojom rukom na četvrtoj fotografiji?", "Šta je sa rukom, ona nema tako duge prste", "Za sve što je brane i kažu da nije fotošop... ja sam dva metra visok pa nemam toliku šaku, dajte ljudi"... samo je delić onoga što je pisalo u komentarima.

Manekenka se povodom svega nije oglašavala, ali smo sigurni da će ubuduće biti opreznija sa editovanjem fotografija, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!