Jedno od najvećih iznenađenja na ovogodišnjoj Met Gali 7. maja bilo je pojavljivanje slavne glumice Meg Rajan, koja se prethodnih godina nije mogla videti na većim događajima. Situacija se promenila poslednjih meseci od kako se Rajan vratila glumi.

No, kada je reč o Met Gali, poslednji put je bila na listi zvanica pre više od dvadeset godina. Zato i ne čudi što su mnogi bili iznenađeni njenom pojavom. 

Inače, ona je prošetala ruku pod ruku sa čuvenim dizajnerom Majklom Korsom, a nosila je i njegovu toaletu sa providnim delovima, koju je upotpunila upečatljivim nakitom i prepoznatljivim kovrdžama. 

Iako je glumica izgledala veoma elegantno, a njena linija pobrala more komplimenata, jedna stvar je mnogima "bola" oči - njeno lice, koje je pokušala da sakrije naočarama.

Nažalost, ponzato je da je Meg Rajan jedna od onih koja je godinama pokušavala da prati standarde lepote koji su se menjali svako malo, zbog čega je razvila nezdrav odnos prema svom liku u ogledalu i otišla u ekstrem. 

Nekada najpoznatija slatkica je lošim intervencijama uništila crte lica koje su joj nekada donosile milione.

Čak i sada, kada je konačno našla dobrog hirurga, mnogi komentarišu da je "dobila lik ptice grabljivice" upravo zbog očiju i naglašenog nosa, krivih usana, kao i obraza prepunih filera.

Meg Rajan je uništila lik operacijama.
DPRF / StarMax / Profimedia 

Doduše, mora se priznati da Rajan danas izgleda daleko bolje nego pre samo par meseci kada se fotografisala sa kolegama na jednom događaju. Uostalom, pogledajte i sami sliku koja je kružila mrežama...

Meg Rajan
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rajan, koja je u crvenoj košulji, izgleda gotovo neprepoznatljivo, a upale oči i preveliki obrazi samo su dokaz da od plastičnih operacija nije odustala.

Sada je ipak situacija bolja, iako se čini da joj je botoks i dalje "najbolji prijatelj", što je bio jedan od najčešćih komentara i nakon što je publika pogledala "What Happens Later", prvi njen film nakon osam godina pauze.

Nažalost, reakcije nisu nešto čemu se slavna glumica nadala, s obzirom da su mnogi imali jedan isti utisak - previše filera, previše fotošopa i obrade snimaka, a sve da bi sa 60 i dalje igrala zavodnice od 30.

Trejler je otkrio da je Rajan, možda i previše "osvežila" lice, a zbog filera i svega što je radila ne bi li izgledala mlađe, Meg Rajan na momente u samom snimku izgleda zastrašujuće.

Meg Rajan na momente izgleda zastrašujuće u novom filmu
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Lice joj se krivilo u neprijatne grimase, te je iz određenih uglova jasno koliko je deformisala svoj lik. Završna obrada koja je dodatno trebalo da "ispegla" njene bore kao da je prirodala neprirodnom izgledu glumice.

Meg Rajan preteruje sa filerima.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zašto je glumica krenula sa operacijama?

Podsetimo, Rajan koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu.

Sve je krenulo kada je u njen život ušao čuveni glumac Denis Kvejd. Iako je znala da je on važio za zavodnika, te da je menjao žene kao čarape, na kraju nije mogla da odoli njegovim čarima, a on je bio i razlog zbog čega je u jednom trenutku prekinula i kontakt sa svojom majkom. Njoj je smetala Kvejdova zavisnost zbog koje je nekoliko puta bio na odvikavanju, ali uprkos problemima Meg je ostala uz njega.

Meg Rajan sa Denisom Kvejdom, bivšim mužem
Shutterstock 

"Nikad se ne bih izlečio da nije bilo Meg. Stalno je bila uz mene. Ti meseci bili su najteži ispit za našu vezu i sada znam da je nikad neću pustiti od sebe, tu ženu koja mi je donela toliko sreće", rekao je tada glumac koji je 14 meseci nakon venčanja s Meg otkrio čari roditeljstva.

Plod njihove ljubavi, sinčić Džek, rodio se u aprilu 1992. U početku je sve bilo idealno pa je glumica uspešno usklađivala poslovni i porodičan život. Njena karijera je tada bila na vrhuncu, a redovno se nalazila i na listama najlepših žena sveta.

Kobna afera

No, Meg nije ni sanjala da će joj 2000. godine snimanje filma "Dokaz života" uništiti do tada idealnu bračnu sreću. Naime, ulazak u nov milenijum oz­načio je i kraj njihovog braka.

U medi­jima je tada poput bombe odeknula vest da se glumica na snimanju "Do­kaz života" u Londonu toliko zaljubi­la u glumačkog partnera Rasela Kroua, zbog čega je u vodu bacila svih devet godina braka provedenih s De­nisom.

On joj, pak, nikako nije mogao oprostiti aferu sa šarmantnim australijskim "gladijatorom", pa je podneo zahtev za razvod, ali ga je na Megin nagovor ipak povukao.

Ipak, zvanično su se razveli u leto 2001, a glumica je mnogo godina kasnije progovorila o celoj aferi, kriveći supruga za bračni krah, zbog njegovih navodnih učestalih vanbračnih izleta.

"Rasel nije bio nikakav razarač brakova. On je samo ubrzao stvari koje su bile neizbežne. Kad sam ga upoznala, moj život je bio noćna mora. Nakon devet godina braka nisam bila spremna na još jednu dugu vezu, tako da sam na kraju i njega povredila. Mediji su me tada razapeli u javnosti, a mislim da je pravi nevernik bio pošteđen. Moj brak je najmanje pet godina pre razvoda bio u potpunosti nezdrav, ali razlog nikad nije bio neki drugi muškarac", ispričala je tada Meg.

Meg Rajan se nije mirila da stari
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, njena veza sa Raselom nije dugo opstala, a nakon toga se upustila u kratkotrajne odnose s glumcima Džonom Kjusakom i Brekinom Mejerom, i manekenom za veš Trevisom Fimelom.

Preterivanje sa filerima

Nažalost, u godinama koje slede Meg se teško nosila sa tim da stari i krenula je da menja svoj lik iz dana u dana. 

Otišla je u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Meg Rajan je dobila lice Džokera
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Međutim, kada je opsesija mladošću uzela maha, ni njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje, nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinih novih zastrašujućih izdanja.

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Pročitajte još: UPORNA JE DA SA 60 IZGLEDA KAO DA IMA 30 - FILERI JOJ "POJELI" OČI: Pojavila se nakon 6 meseci, ali šta je ovo uradila?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

botoks flasteri TikTok/rachelsskin

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!