Nakon osam godina pauze, Meg Rajan konačno se vratila na veliko platno, a njen novi film "What Happens Later" počeo je sa prikazivanjem u bioskopima širom Amerike. No, prve reakcije nisu nešto čemu se slavna glumica nadala, s obzirom da su mnogi imali jedan isti utisak - previše filera, previše fotošopa i obrade snimaka, a sve da bi sa 60 i dalje igrala zavodnice od 30

Podsetimo, film prati dvoje bivših ljubavnika koji su naleteli jedno na drugo na aerodromu nakon što im je let otkazan, te tu provode noć i prisećaju se trenutaka iz prošlosti. Rajanova je inače u ovom filmu i režiserka i jedna od spisateljica scenarija, a partner joj je Dejvid Duhovni

Uloga Rajanove je praktično copy-paste njenih prethodnih koje su je proslavile u ostvarenjima poput "When Harry Met Sally", "You’ve Got Mail" i "Sleepless in Seattle", s obzirom da ponovo, kako se i mesecima spekulisalo, ponovo glumi zavodnicu na koju "stara ljubav ne može da bude ravnodušna".

Meg Rajan u novom filmu.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Kako nekada slavna lepotica izgleda u pomenutom filmu moglo se videti i u trejleru, zbog čega je svoje lice "osvežila", prema mišljenju mnogih, možda i previše, a zbog filera i svega što je radila ne bi li izgledala mlađe, Meg Rajan na momente u trejleru izgleda zastrašujuće.

Lice joj se krivilo u neprijatne grimase, te je iz određenih uglova jasno koliko je deformisala svoj lik. Završna obrada koja je dodatno trebalo da "ispegla" njene bore kao da je prirodala neprirodnom izgledu glumice. 

Obrada na snimku samo je dodatno pogoršala izgled lica Meg Rajan
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Podsetimo, Rajan koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu.

Meg Rajan se lice krivilo u grimase.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Otišla je u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Meg Rajan je dobila lice Džokera.
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Meg Rajan nekada je bila omiljena slatkica.
Shutterstock 

Međutim, kada je opsesija mladošću uzela maha, ni njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje, nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinih novih zastrašujućih izdanja.

Meg Rajan danas izgleda neprepoznatljivo.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još i kako je Meg Rajan uništila lice: ŽIVELA JE BAJKU, A ONDA JE UPOZNALA NJEGA I POTPUNO SE UPROPASTILA

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Bonus video:

ZAŠTO SI TAKO MUŠKOBANJASTA? PAULA HUBLIN NEKAD I SAD: Rijaliti učesnica ovako je izgledala pre 12 godina i niko je NE PREPOZNAJE! Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!