Nekada čuvena slatkica Meg Rajan mesecima se nije pojavljivala u javnosti. Poslednji put je viđena prošle godine u novembru, kada su njene paparaco fotografije preplavile mreže ali, očekivano, kritike nisu izostale.

Meg Rajan poslednji put je bila u javnosti prošlog novembra.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, glumica koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu. 

Meg Rajan ne prestaje da preteruje sa plastičnom hirurgijom.
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Rajan je otišla u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Meg Rajan je dobila lice Džokera.
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Meg Rajan sada je prekinula medijsku ilegalu i pojavila se na projekciji filma "Still" u Njujorku, međutim, od trenutka kada su se u javnosti pojavile njene nove fotografije, gotovo da nema osobe koja nije zanemela od šoka i zapitala se: zašto?

Meg više ne izgleda kao ista žena. Fileri i botoks gotovo su joj "pojeli" oči, koje su bukvalno nestale u obrazima kada se nasmejala, a fotografije su više nego zastrašujuće.

Čak i njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinog novog izdanja. 

Meg Rajan ponovo je operisala lice.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njena koža neprijatno je zategnuta, bez bora, naduta poput balona, gotovo kao da ima alergijsku reakciju. Usta su iskrivljena od filera, dok je čelo i deo oko nosa dobio potpuno drugi oblik zbog čega Rajan nije ličila na sebe. 

Strani mediji ne prestaju da bruje o transformaciji glumice, međutim, ona nije želela da komentariše navode da se ponovo podvrgla novim intervencijama, iako dokazi govore dovoljno sami za sebe.

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!