Kada se Meg Rajan pre samo mesec dana pojavila na jednom događaju nakon što je izbegavala javnost više od pola godine, ljudi su ostali u potpunom šoku nakon što su videli njeno lice. 

Meg Rajan je operacijama uništila lik.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od nekadašnje slatkice gotovo da nije ostalo ništa, a preterani fileri samo su njeno nekada lepo lice koje joj je donosilo milione pretvorili u nešto nalik balonu. Oči su joj bile upale, obrazi prenaglašeni, a mnogi su komentarisali da izgleda kao da su je pčele izujedale. 

Nažalost, slavna glumica koja poslednjih godina medijske stupce puni pričama o intervencijama samo je pokazala da od operacija nije odustala, te da se situacija gotovo otrgla kontroli. 

Glumica kao da po svaku cenu želi da zaustavi starenje, a sada su se pojavili i navodi zbog čega. Naime, kako pišu strani mediji, Meg Rajan želi da se vrati na film, ali nema nameru da igra starice. Ona želi da glumi zavodljive žene, i želi "razigrane" uloge koje su je svojevremeno i proslavile. 

Meg Rajan ne želi da izgleda staro.
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Međutim, situacija je takva da je sopstvenim lošim odlukama po pitanju plastičnih intervencija definitivno zapečatila ulogu zavodnica. No, glumica ne dozvoljava da je to poremeti, već sa mnogo samopouzdanja pokušava da se vrati na filmsko platno. 

Meg Rajan želi da se vrati na film.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, glumica koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu. 

Meg Rajan želi da igra mlade žene.
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Rajan je otišla u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Međutim, kada je opsesija mladošću uzela maha, ni njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinih novih zastrašujućih izdanja.

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!