Već neko vreme se šuškalo da se Meg Rajan vratila glumi. O njenim projektima se nagađalo, a kada se pre nekoliko meseci pojavila na jednom događaju koji je u neku ruku potvrdio da je ponovo aktivna u svetu sedme umetnosti, mnogi su bili šokirani njenom pojavom.

Naime, kako se glumica dugo nije mogla videti u javnosti, njeno novo lice bilo je šok za javnost, jer od nekadašnje slatkice gotovo da nije ostalo ništa. 

Meg Rajan ne odustaje od filera.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Preterani fileri samo su njen, nekada lep lik koji joj je donosio milione, pretvorili u nešto nalik balonu. Oči su joj bile upale, obrazi prenaglašeni, a mnogi su komentarisali da izgleda kao da su je pčele izujedale.

Meg Rajan iznenadila sve pojavom.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nažalost, slavna glumica koja poslednjih godina medijske stupce puni pričama o intervencijama samo je pokazala da od operacija nije odustala, te da se situacija gotovo otrgla kontroli.

Meg Rajan preteruje sa intervencijama i dalje.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica kao da po svaku cenu želi da zaustavi starenje, a potom su se pojavili i navodi zbog čega. Tada su strani mediji pisali da Meg Rajan želi da se vrati na film, ali nema nameru da igra starice. Ona želi da glumi zavodljive žene, i želi "razigrane" uloge koje su je svojevremeno i proslavile.

Meg Rajan nekad.
Shutterstock 

Da ova "pisanija" nisu bez osnova svedoči i njen novi projekat, rom-com "What Happens Later" koji je snimila sa Dejvidom Duhovnijem. 

Bazirano na Stivenovom Dietzovom ostvarenju "Shooting Star", film prati dvoje bivših ljubavnika koji su naleteli jedno na drugo na aerodromu nakon što im je let otkazan, te tu provode noć i prisećaju se trenutaka iz prošlosti. Rajanova je inače u ovom filmu i režiserka i jedna od spisateljica scenarija.

Meg Rajan je deformisala lik.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Ova uloga je praktično copy-paste njenih prethodnih koje su je proslavile u ostvarenjima poput "When Harry Met Sally", "You’ve Got Mail" i "Sleepless in Seattle", te zaista, kako se i spekulisalo, ponovo glumi zavodnicu na koju "stara ljubav ne može da bude ravnodušna"

Naravno, već se može videti i kako je Megan izgledala u pomenutom filmu, te je jasno da su sva "osveženja" lica bila upravo za ulogu. Nažalost, zbog filera i svega što je radila na licu, Meg Rajan na momente u trejleru izgleda zastrašujuće

Lice joj se krivilo u neprijatne grimase, te je iz određenih uglova jasno koliko je deformisala svoj lik. 

Meg Rajan izgleda zastrašujuće.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Podsetimo, glumica koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu.

Meg Rajan je deformisala lik.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Rajan je otišla u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Pre su sve žene želele da budu kao Meg.
Youtube 

Međutim, kada je opsesija mladošću uzela maha, ni njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinih novih zastrašujućih izdanja.

Meg Rajan plaši pojavom.
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Bonus video:

ŠTA IMA? Rasel Krou ne može prisustvovati krunisanju Čarlsa III zbog načina pozdravljanja MONDO/Mirela Ljumić i Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!