Već  iptice na grani znaju da Holivud ne prašta starenje, te da su mnoge slavne lepotice popustile pred nerealnim standardima lepote i doslovce uništile svoj lik bespotrebnim operacijama i zahvatima samo da bi imale posao. 

Nažalost, neke od njih razvile su nezdrav odnos prema svom liku u ogledalu i otišle u ekstrem, kao što je to bio slučaj sa čuvenom slatkicom Meg Rajan. Ona je lošim intervencijama uništila crte lica koje su joj nekada donosile milione. 

Meg Rajan danas.
OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čak i sada, kada je konačno našla dobrog hirurga, mnogi komentarišu da je "dobila lik ptice grabljivice" upravo zbog očiju i naglašenog nosa, kao i obraza prepunih filera.

Meg Rajan je promenila lik operacijama.
Image Press Agency/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Doduše, mora se priznati da Rajan danas izgleda daleko bolje nego pre samo par meseci kada se fotografisala sa kolegama na jednom događaju. Uostalom, pogledajte i sami sliku koja je kružila mrežama...

Meg Rajan sa kolegama.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rajan, koja je u crvenoj košulji, izgleda gotovo neprepoznatljivo, a upale oči i preveliki obrazi samo su dokaz da od plastičnih operacija nije odustala. 

Sada je ipak situacija bolja, iako se čini da joj je botoks i dalje "najbolji prijatelj", što je bio jedan od najčešćih komentara i nakon što je publika pogledala "What Happens Later" , prvi njen film nakon osam godina pauze.  

Meg Rajan i dalje želi da igra zavodnice.
printscreen/youtube/Movie Coverage 

Nažalost, reakcije nisu nešto čemu se slavna glumica nadala, s obzirom da su mnogi imali jedan isti utisak - previše filera, previše fotošopa i obrade snimaka, a sve da bi sa 60 i dalje igrala zavodnice od 30.

Trejler je otkrio da je Rajan, možda i previše "osvežila" lice, a zbog filera i svega što je radila ne bi li izgledala mlađe, Meg Rajan na momente u samom snimku izgleda zastrašujuće.

Lice joj se krivilo u neprijatne grimase, te je iz određenih uglova jasno koliko je deformisala svoj lik. Završna obrada koja je dodatno trebalo da "ispegla" njene bore kao da je prirodala neprirodnom izgledu glumice.

Podsetimo, Rajan koja je godinama bila prepoznatljiva po najlepšim romantičnim komedijama i neretko na svim mogućim listama najlepših žena, poslednjih godina sinonim je za plastičnu hirurgiju, i to lošu.

Meg Rajan nekada je bila omiljena slatkica Holivuda.
Youtube 

Pročitajte još: FILERIMA JE UNIŠTILA LICE ANĐELA: Sa 60 bi da izgleda kao da joj je 30 i još bi da se vrati u Holivud i igra "devojčice"

Otišla je u drugu krajnost, popustivši pred nerealnim standardima lepote Holivuda, i ne mireći se sa starenjem u nameri da "zaledi" mladost, dobila takozvano "lice Džokera".

Meg Rajan dobila je lik Džokera.
Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia 

Preterivanje sa botoksom i filerima uništilo je njeno lice, čime je postala samo bleda senka one lepotice koja je nekada krasila naslovnice svih magazina i čije su fotografije nosile žene hirurzima i frizerima ne bi li što više ličile na nju.

Međutim, kada je opsesija mladošću uzela maha, ni njeni najveći fanovi koji su branili njenu želju da sa 60 izgleda kao da joj je duplo manje, nisu mogli da sakriju iznenađenje i izrazili su zabrinutost zbog glumičinih novih zastrašujućih izdanja.

Meg Rajan je promenila lik operacijama.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, uprkos kritikama javnosti, Rajanova još uvek nije "naučila lekciju", a da li će se situacija promenititi u budućnosti i glumica konačno prihvati bore i svoje godine kao nešto najnormalnije, ostaje nam samo da se nadamo.

A koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

imageSPACE / ddp USA / Profimedia, Dave Allocca / INSTAR Images / Profimedia Meg Rajan nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!