Džastin Biber je debelo je zabrinuo fanove nakon što je na njegovom profilu pre dva dana osvanula fotografija na kojoj je uplakan. Zapravo, najpre su usledile slike na kojima se smeje, a potom su usledile one na kojima je njegovo raspoloženje variralo. 

Kako su odmicale objave na karuselu, činilo se kao da pevač "tone", a posebno je zabrinjavajuća bila fotografija na kojoj plače. Kako se čini, Biber je spornu fotografiju obrisao sa profila, ostavivši sve druge, nakon što su fanovi burno reagovali na njegove suze.

"Šta se dešava", "Da li se Biber razvodi od Hejli", "On izgleda jako loše", "Nikad gore nije izgledao", "Mentalno zdravlje je veliki problem u svetu, čuvaj se brate", "Smeje se, ali ne izgleda srećno", "Nešto nije u redu"... pisali su ljudi.

Nije pomoglo ni kada se oglasila Hejli i napisala: "Lep i kad plače", što se ljudima nije dopalo.

Hejli komentariše Džastinovu objavu.
instagram/justinbieber 

"On se raspada, očigledno, a onda 'lagana'", "Zašto mi Hajli deluje ovde kao da je nije briga za Džastina", "Na ovim fotkama se jasno vidi da je Biber loše, a ona - lep si, bedno", "Hejli bi zaista trebalo da se malo više potrudi oko supruga, očigledno je loše", "Ali njen nonšalantni stav, a čoveku očigledno nije dobro"... odgovarali su joj na komentar. 

Džastin Biber plače
instagram/justinbieber 

Džastin nijednog trenutka nije dao objašnjenje zbog čega je objavio spornu fotografiju, niti se oglašavao kada su se javili navodi da postoje problemi u braku sa Hejli, ali ona jeste. Ljutito je demantovala da se razvode, i time stavila tačku na nagađanja. 

No, to nije ućutkalo priče o njegovom narušenom mentalnom stanju, o čemu su i sami pričali javno u prošlosti i istakli da su se umalo razveli zbog problema. Nažalost, to je samo bio vrh ledenog brega svih problema u njihovom odnosu. 

Džastin Biber je u lošem stanju,
instagram/justinbieber 

Nedavno je izašao video Džastina Bibera sa Paf Dedijem iz prošlosti, u kom Džastin neprijatno objašnjava Pafu zašto mu se nije javljao na telefon. Paf Dedi je inače optužen za podvođenje maloletnica, a na tom snimku se čini kao da Džastin zna nešto što tada mi nismo. Takođe se sumnja da su određeni događaji "iza zatvorenih vrata" uticali na Bibera i trajno ga "oštetili".

Pored toga, njegov život prati nasilno ponašanje prema fotografima, kada je jednog kolima udario. Srećom, nije bilo smrtnog ishoda.

Takođe je bio privođen zbog pijanstva i nasilničkog ponašanja prema ljudima. Čak je i pljuvao po fanovima kako bi pokazao svoje "umeće" pred prijateljima koji su se na snimku smejali.

Jednom je napao svog komšiju Džefrija Švarca zbog toga što mu je skrenuo pažnju da vozi sumanuto. Nakon svađe, uzeo je jaja iz frižidera i gađao kuću Švarca.

Njegov veliki skandal, bio je taj kada je zapažen kako urinira u kantu za vodu, kojom čistačice čiste restoran. On se pravdao time kako je "toalet bio previše daleko", no, to uopšte nije dobar razlog da to činite pred svima u kantu koju ljudi koriste za brisanje podova i pločica.

Džastin Biber je poznat po lošem ponašanju
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Takođe je bio i predmet kritika zbog svog neznanja, kada se u Japanu molio ljudima koji su počinili ratne zločine, i šalio u vezi sa jevrejskom devojčicom koja je ubijena u Drugom svetskom ratu, Anom Frank, kada je bio u poseti njenoj kući gde se krila tokom okupacije.

Problemi nisu zaobišli ni njegov odnos sa Hejli koji je započet još dok je bio u vezi sa Selenom Gomez. Poznato je da su svojim ponašanje poprilično naštetili pevačici koja je zbog svega završila i na psihijatriji. 

Međutim, Biber nije bio zlato ni prema Hejli. Na mrežama su viralni videi na kojima Džastin veoma ružno tretira Hejli, ne mari za nju, breca se i viče u javnosti, udara vratima od automobila, a zbog sumornog izraza prozvali su je "najtužnijim licem Holivuda".

Sada se čini da se situacija ponovo otrgla kontroli, a da li će se stvari promeniti u narednom periodu, ostaje samo da vidimo.

Pročitajte još: OTAC OTKRIO DA SE RAZVODI. A SAD HEJLI BIBER BRUKA SESTRA: Čupala obezbeđenje i gađala konobara iskorišćenim tamponom

Bonus video:

džastin biber se smeje instagram/justinbieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!