Novi dan i novi problemi za porodicu Boldvin/Biber. Nakon haosa koji je uzrokovao Stiven Boldvin kada je pozvao javnost da se "pomoli za Džastina i Hejli" čime je otkrio da par trenutno ima probleme u braku, sada je haos napravila i Alaja, Hejlina starija sestra. 

Nekadašnja manekenka je pre nekoliko dana uhapšena nakon što je došlo do incidenta u jednom noćnom klubu. Kako su isprva pokazali snimci nadzornih kamera, Alaja je na silu pokušala da uđe u toalet za zaposlene, nakon čega su joj prišla dva radnika obezbeđenja i barmen rekavši da joj ulaz tamo nije dozvoljen, te da mora da koristi javni toalet. 

U tom trenutku, Alaja je postala fizički nasilna, prema policijskom izveštaju, prenosi People. Jedan od izbacivača rekao je vlastima da ga je Alaja počupala za kosu. Drugi, koji je objasnio da je morao da je obuzda potezom "španske kragne", trvdeći da ga je zatim šutnula u međunožje. U barmenovoj izjavi stoji i da je Bolvidnova pitala da se posluži toaletom kako bi povraćala i zamenila tampon, i da su joj to dozvolili na par minuta. Ali, kada je izašla, ona je navodno bacila prljav tampon na barmena. Nakon toga je izbačena iz lokala.

Policija kaže da su nakon incidenta dobili poziv od Alaje, koja je izjavila da je nasilno izbačena iz kluba. Porekla je da je bacila tampon na zapolenog iz bara, navodi se u izveštaju. Kada je suočena sa optužbama, priznala je da je ipak učinila ono za šta je optužuju ali je rekla da je sve bilo u samoodbrani.

Nakon haosa, Alaja je sada prvi put uslikana u javnosti, prilikom šetnje sa suprugom Endrjuom Aronovim i njihovom trogodišnjom ćerkom Iris. Bivša manekenka se krila od paparaca iza tamnih naočara i kapuljače, dok je pokušavala na sve načine da bude što neprimetnija. 

Malo potom, par se vratio kući, a nakon što se ispred njihovog doma pojavio dostavljač hrane, ispred njega je izašao njen otac Stiven.

Njena sestra Hejli se povodom svega nije oglašavala, a nakon zbrke zbog očeve objave, ona je, kao i milion puta pre toga, brže-bolje objavila fotografiju na kojoj ona i Džastin "pucaju" od ljubavi, iako je i sama priznala u prošlosti da je isto to radila kada su imali najveće probleme i bili pred razvodom

Kada je reč o sestri, na Hejlinom profilu gotovo da se ne mogu naći fotografije sa njom, a poslednji put kada su zajedno viđene u javnosti bilo je na njenom venčanju sa Džastinom. 

alaja boldvin sa ocem i sestrom Hejli.
Shutterstock 

Hejli je kasnije bila i optužena da se "stidi sestre jer se ugojila nakon porođaja". Takođe su govorili da je "ljubomorna na sestrin uspeh", s obzirom da nikada nije uspela u modelingu kako Alaja.

Pročitajte još: "MOLITE SE ZA NJIH" Džastin udarao vratima Hejli, urlao na nju, a njen otac sad otkrio da su pred RAZVODOM?

Podsetimo, Alaja Boldvin uveliko je šetala pistama u vreme kada je Hejli o tome mogla samo da sanja, a još na samom početku bila je jedno od zaštitnih lica brenda "Calvin Klein".

Pojavila se ne samo na Nedeljama mode u Njujorku, već i u Parizu i Milanu i krasila brojne naslovnice. Pored svega toga aktivno je govorila i o problemima sa endometriozom koja pogađa sve više žena. Alaja se u jednom trenutku povukla iz sveta mode, a 2017. godine rekla je sudbonosno "da" dugogodišnjem dečku, producentu Endruu Aronovom. Tri godine kasnije postali su roditelji devojčice Iris Ele.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako je Alaja Boldvin izgledala dok se bavila manekenkstvom.

Nekadašnja manekenka danas izgleda neznatno drugačije nego kada se bavila manekenstvom, ali ako je suditi po Instagramu i te kako uživa u svojim oblinama i drugačijem životu od onog kakav je nekada živela. Takođe, nikada nije bila neko ko je problematičan, te ne čudi što su mnogi iznenađeni onime što se desilo. 

printscreen/instagram Pogledajte kako Alaja Boldvin izgleda danas

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hejli Biber lečenje ledenom vodom TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!