Ne postoji jača i gora bol od gubitka deteta, a ove slavne ličnosti, nažalost, iskusile su to na svojoj koži. 

Srđan Žika Todorović

Žika Todorović izgubio je sina.
Instagram 

Slavni srpski glumac je pre nekoliko godina izgubio sina. Oni su ga u porodičnom stanju pronašli mrtvog, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok bio sindrom iznenadne smrti kod dece.

Majk Tajson

majk tajson je izgubio ćerku u nesreći.
Shutterstock 

Čuveni bokser doživeo je ogromnu tragediju 2009. kada je preminula njegova četvorogodišnja ćerka Eksodus, nakon što joj se za vreme igre zapetljao električni kabl trake za trčanje oko vrata, zbog čega se ugušila.

Princ

PRinc je izgubio sina.
Shutterstock 

Slavni pevač je 1996. je dobio sina. Nažalost, mališan je umro nekoliko nedelja kasnije zbog retke nasledne bolesti – Fajferovog sindroma (bolest deluje na rast i oblik kostiju). Malenog Amira svakog dana su hranili preko cevčice i samo držali za ruku. Nakon što je doktor predlagao neke zahvate koji mu mogu produžiti život, ali ne i poboljšati kvalitet život, Princ je bio taj koji je rekao: "Moramo da ga pustimo."

Kijanu Rivs

Miljenik Holivuda Kijanu Rivs i njegova tadašnja devojka Dženifer Sajm su dobili ćerku, ali je bila mrtvorođena. Kijanu je taj gubitak teško podneo, a samo 18 meseci kasnije pogodila ga je još jedna tragedija – Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Opra Vinfri

Opra Vinfri je rodila mrtvog sina.
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

Najčuvenija voditeljka sveta preživela je strahovita iskustva u najranijoj mladosti. Zlostavljana je od devete godine, a u 14. je zatrudnela, nakon silovanja. Kako bi prekinula drugo stanje, Opra je "pila deterdžent". I sve vreme imala na umu očeve reči:

"Rekao mi je da bi radije video svoju ćerku kako pluta u reci Kumberland, nego da porodici donese sramotu rođenjem vanbračnog deteta. Dok mi je to govorio, ja sam jedini izlaz videla u samoubistvu", jednom prilikom je izjavila voditeljka.

Porodila se pre vremena, a sinu je dala ime Kenan. Nažalost, beba je preminula, a voditeljka nikad nije otkrila gde ga je sahranila.

Ana Nikol Smit

Ana Nikol Smit sa sinom.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Nekada omiljena plavuša Holivuda je u prvom braku dobila sina Danijela Vejna kojeg je obožavala. Nažalost, momak je pao u ralje zavisnosti, a preminuo je kada je došao da poseti majku nakon što se rodila njegova polusestra. Ana Nikol Smit ga je našla u bebinoj sobi, i pokušala da ga oživi, ali je bilo prekasno.

Nažalost, nakon njegove smrti pala je u tešku depresiju, a na samoj sahrani morali su da je spreče da ne uđe u njegov kovčeg. Već u februaru 2007. Ana je pronađena mrtva usled fatalne kombinacije lekova.

Džon Travolta

Keli Preston i Džon Travolta su za vreme porodičnog odmora na Bahamima pronašli sina Džeta, koji je u tom trenutku imao 16 godina, kako mrtav leži u kupatilu. Umro je od infarkta. Džet je u detinjstvu patio od Kavasakijevog sindroma, retke autoimune bolesti, a dijagnostifikovan mu je i autizam.

Ronaldo i Georgina Rodrigez 

Slavni fudbaler i njegova verenica izgubili su sina tokom teškog porođaja. Srećom, preživela je bliznakinja, ali sin ne.

Džo Bajden

Džo Bajden ostao je bez dece.
RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Američki predsednik Džo Bajden je sa Džil Bajden u skladnom braku od 1977. godine, ali u nju se zaljubio nakon bolne tragedije. Naime, Džo je 1966. diplomirao na pravnom fakultetu i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Neiliu Hanter. Izgovorili su iste godine sudbonosno "da" i dobili sinove Beaua i Hantera, kao i ćerku Naomi.

Neilia je bila najveća podrška Bajdenu dok je tek gradio svoju političku karijeru, a imali su skladan brak i miran porodični život. Njihovu sreću je 1972. u vreme praznika prekinula saobraćajna nesreća. Nedelju dana pre Božića Nejla je bila u kupovina s ćerkama i sinovima, a dok su se vozili u automobilu na njih je naleteo kamion. Džoeva supruga i ćerka su poginule na licu mesta, dok su njegovi sinovi prevezni u bolnicu s teškim povredama.

To nije jedini gubitak, koji je Bajden uz potporu druge supruge prebrodio. Njegov sin Beau je preminuo 2015. u 47. godini od tumora na mozgu.

Silvester Stalone

Silvester Stalone ostao je bez sina.
Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia 

Akcioni junak Silvester Stalone od 1997. je u idiličnom braku s trećom suprugom, bivšom manekenkom Dženifer Flavin sa kojom ima četiri ćerke. 2012. je proživljavao najgore trenutke u svom životu kada mu je preminuo sin Sejdža kojeg je dobio sa prethodnom ženom.

Sejdž je umro u 36. godini života u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Dr. Dre

Reper Dr. Dre ostao je bez sina Andrea Janga 2008. nakon što je umro u 20. godina od predoziranja heroinom. Pronađen je mrtav u kući nakon što se vratio iz noćnog izlaska, a reper je takođe zamolio za razumevanje u bolnim trenucima.

Tim Rot

Slavni glumac Tim Rot je 2022. izgubio sina Kormaka nakon teške borbe sa rakom. Imao je samo 25 godina. 

Majkl Madsen

Sin glumca Majkla Medsena, Hadson Medsen, ubio se u svojoj 26. godini. "Možemo da potvrdimo da je Hadson Li Medsen umro od prostrelne rane u glavu prilikom sumnje da je izvršio samoubistvo na ostrvu Oahu", rekla je za publikaciju portparolka Odeljenja za sudsku medicinu u Honoluluu.

Redžina King

Sin glumice Redžine King Ijan Aleksander mlađi umro je nakon što je digap ruku na sebe 19. januara 2022. godine. Imao je 26 godina.

Ijan je bio jedino dete Kingove kog je dobila sa bivšim mužem, producentom Ijanom Aleksanderom Starijim. Često se pojavljivao na crvenom tepihu sa majkom, te su čak imali i identične tetovaže "bezuslovna ljubav" na aramejskom.

Nik Kenon

Komičar i bivši suprug Maraje Keri, sa jednom od mnogobrojnih partnerki Alisom Skot, dobio je sina, koji je preminuo samo par meseci nakon rođenja od posledica raka na mozgu.

Nakon smrti sina, Kenon je prekinuo svaki kontakt sa Alisom, što su mnogi zamerili, kao i njegovu potrebu da brže-bolje dobije još dece.

Pročitajte još: "NIJEDNA BOL NIJE JAČA OD SMRTI DETETA" Ovi slavni ljudi su kao i Ronaldo doživeli NAJVEĆI GUBITAK u porodici

Mia Farou 

Mija Farou je izgubila dvoje dece.
Shutterstock 

Mia Farou je ostala bez dvoje dece. Njena usvojena ćerka Tam Farou umrla je 2000. godine u dobi od 19 godina od prekida rada srca. Druga ćerka Lark, koju je dobila sa bivšim suprugom Andreom Previnom, umrla je 25. decembra 2008.

Erik Klepton

Sin Erika Kleptona, Konor, umro je 1991. kada je imao samo četiri godine. Tragično je ispao kroz prozor hotelske sobe. Klepton je u njegovu čast napisao pesmu "Tears in Heaven".

Roj Orbison

Dva najstarija sina Roja Orbisona, Roj i Entoni, poginuli su u požaru 1968. Orbison je bio na turneji u vreme kada se njihova porodična kuća zapalila.

Nena

Pevačica koja se proslavila hitom "99 Luftballoons" izgubila je prvog sina Kristofera 1989. kada je imao 11 meseci. Rođen je sa invaliditetom zbog medicinskih grešaka koje je napravio tokom njegovog rođenja.

Pirs Brosnan

Pirs Brosnan je izgubio ćerku.
@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon tri godine borbe protiv raka jajnika, ćerka Pirsa Brosnana, Šarlot, umrla je 2013. u 41. godini. Glumac je usvojio Šarlot dok je bio u braku sa svojom prvom suprugom Kasandrom Haris, Šarlotinom biološkom majkom. Kasandra je takođe umrla od raka jajnika 1991. godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!