Godinama unazad, biološku decu Hajdi Klum i Sila nije bilo moguće videti u javnosti. Tek bi ih ponekad paparaci uslikali, te se, gotovo na prste jedne ruke, mogu izbrojati fotografije na kojima se svi mogu videti. 

To se više dešavalo kada su bili mali, dok je danas situacija potpuno drugačija, te tinejdžeri kao da ne mrdaju iz kuće. Doduše, Hajdi bi s vremena na vreme podelila po koju porodičnu fotografiju, ali su lica dece uvek bila prekrivena stikerima ili bi ih oni sami zaklanjali rukama, kao što je to nedavno bio slučaj.

Hajdi Klum sa decom i novim mužem.
printscreen/instagram/heidiklum 

Međutim, ovo "pravilo" nije se odnosilo i na ćerku Leni, koju je slavni pevač usvojio kada se rodila, te se svako malo mogu videti i na zajedničkim ručkovima, pa čak i na događajima. 

Podsetimo, on je Hajdi i upoznao kada je nosila Leni, nakon što se biološki otac devojčice, milijarder Flavio Brijatore, odrekao ćerke. Sil je Leni od samog starta gledao kao njegovo dete. Kada su se venčali 2005. godine, Leni je i zvanično dobila Silovo prezime Semjuel.

Leni Klum je i dalje bliska sa očuhom Silom.
WALTER / Bestimage / Profimedia 

"I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Inače, on i Hajdi su nakon toga dobili još troje dece, ali iako se činilo da su savršeni jedno za drugo, razveli su se početkom 2012. godine.

Sada je javnost, prvi put nakon mnogo godina, imala priliku da vidi kako zapravo izgledaju Silova biološka deca.

Pevač se pojavio na promociji filma "The Book of Clarence" sa devojkom Laurom Stajer i decom - Leni (19), Henrijem (18), Johanom (16) i Lu (13).

Sil sa decom na premijeri.
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

Malo je reći da je ovaj potez šokirao okupljene, a posebnu pažnju privukla je upravo najmlađa, Lu, koja je od majke i oca pokupila najlepše. 

Pročitajte još: OTAC JE SE ODREKAO, ALI GA JE ON ZAMENIO 10X BOLJE: Emotivna fotka podsetila je sve na čoveka koji je ODBIO OČINSTVO

Silova biološka ćerka je prava lepotica.
Xavier Collin / Avalon / Profimedia 

Visoka, dugonoga, graciozna, ona je bila slika i prilika slavne majke, a mnogi su komentarisali na društvenim mrežama i da je rođena da bude manekenka. 

Sa druge strane, mnogi su komentarisali i Henrija uz reči da je "Holivud dobio novu frajerčinu", te da je "kopija oca, ali sa mnogo više kose", a da li ovo znači da ćemo u budućnosti više viđati i biološku decu pevača u javnosti, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hajdi Klum Instagram/heidiklum

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!