Ljubavni život nekada slavne manekenke Hajdi Klum oduvek je punio stranice tabloida, pogotovo kada je bila u vezi sa italijanskim tajkunom Flaviom Brijatorem. Ona je zapravo sa njim i zatrudnela, ali to nije sprečio neminovan raskid koji je usledio samo par meseci nakon toga.

Ipak, Hajdi nije dugo samovala. U njen život ušao je pevač Sil, sa kojim je kasnije ušla u vezu, a potom i brak, a koji je njenu ćerku Leni prihvatio kao svoje dete. Zapravo Leni i Sil nedavno su viđeni na ručku, a devojčica nije prestajala da grli pevača koji možda nije više u braku sa njenom majkom, ali su i dalje bliski.

Leni Klum nije prestajala da grli Sila.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sil je Leni zvanično i usvojio, a kada se venčao sa Hajdi 2005. godine, dobila je i njegovo prezime Semjuel.

"I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Sa druge strane, Leni sa svojim biološkim ocem gotovo da nije imala nikakav odnos. "Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", rekao je milijarder davne 2016. godine.

Flavio Briatore smatra da Leni nije njegova ćerka, iako joj je on otac.
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Međutim, mnoge je iznenadila njegova izjava nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana koji sada ima 12 godina i koje su protumačili kao jeziv atak na ćerku: "Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje".

Neki mediji su pisali da je zapravo Leni upoznala Flavija tek sa 14 godina, kao i da devojčici nije bilo svejedno kada je čula izjavu biološkog oca, a za sve ove godine navodno su se videli svega nekoliko puta.

Leni Klum upoznala je oca tek sa 14 godina.
screenshoot/instagram 

No, čini se da se situacija drastično promenila u poslednje vreme. Naime, italijanski milijarder viđen je na Kapriju u društvu supruge Elizabete Gregoraci i njihovog sina Nejtana, a potom im se pridužila i lepa Leni. Sve vreme su razgovarali, a Brijatore se trudio da njegovoj biološkoj ćerki ništa ne fali.

Flavio Briatore i Leni Klum viđeni su na Kapriju.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, od kako su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su mu poručivali da je "sada kasno da joj glumi brižnog oca", kao i "Sila nikad niko neće moći da zameni".

Flavio Briatore sada se viđa i sa Leni Klum.
Instagram 

Ipak, pohvalili su što ispravlja greške iz "mladosti", te se ipak trudi da bude u životu mlade manekenke koja lagano ali sigurno, baš poput majke, osvaja modni svet, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!