Sil i Hajdi Klum nekada su bili jedan od onih obožavanih holivudskih IT parova, ali nažalost, ljubav se ugasila. Ipak, samo zato što supružnici nisu više u braku, to ne znači da treba da budu u svađi. Naprotiv!

Sil je i dalje prisutan u životima njihove dece, ali i Leni Klum koju je Hajdi dobila u vezi sa milijarderom Flaviom Briatorijem, a koju je je pevač i zvanično usvojio. Zapravo, on je i ušao u vezu sa Hajdi dok je bila u drugom stanju. Flavio i Hajdi raskinuli su malo pre njenog rođenja, a onaj koji je zamenio očinsku ljubav bio je upravo Sil.

On je Leni od samog starta gledao kao njegovo dete. Kada su se venčali 2005. godine, Leni je i zvanično dobila Silovo prezime Semjuel.

"I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Sil je usvojio Leni Klum.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, on i Hajdi su nakon toga dobili još troje dece, ali iako se činilo da su savršeni jedno za drugo, razveli su se početkom 2012. godine.

"Iako smo uživali u puno ljubavi, sreće i lojalnosti u sedam godina braka, nakon mnogo razmišljanja i istraživanja sopstvene duše, odlučili smo da se razvedemo", oglasio se tada par zvaničnim saopštenjem.

Hajdi je nakon toga našla sreću sa Tomom Kaulicem, gitaristom benda "Tokio Hotel", ali je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima. Tata Sil bio joj je, pored majke naravno, i ogromna podrška kada je odlučila da se i sama bavi modelingom.

ELni Klum krenula je stopama majke Hajdi.
Instagram 

Iako ima samo 18 godina već je bila zaštitno lice brojnih kampanja i pojavila se na brojnim naslovnicama. Zapravo, prvu ponudu za modeling dobila je još sa 12 godina, ali su se i Hajdi i Sil složili da sačekaju dok odraste, kako bi imala nesmetano i bezbrižno detinjstvo, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Starpix / AFP / Profimedia, People Picture / Shutterstock Editorial / Profimedia Leni Klum

Ipak, Leni je, i pored napora roditelja da je zaštite od novinskih natpisa bila veoma često glavna tema u javnosti, ponajviše zbog gotovo nepostojećeg odnosa sa biološkim ocem Flaviom.

"Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", rekao je milijarder davne 2016. godine.

Flavio Briatore i Hajdi Klum bili su nekada u vezi.
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Međutim, mnoge je iznenadila njegova izjava nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana koji sada ima 12 godina i koje su protumačili kao jeziv atak na ćerku: "Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje".

Flavio Briatore ne priznaje Leni Klum.
BLK / The Photo One / Profimedia 

Mnogi su to protumačili kao da se javno odrekao svoje ćerke upravo zato što Leni nikada nije želela na silu da ima odnos sa njim, dok se Sil od smaog početka trudi da joj bude pravi otac.

Neki mediji su pisali da je zapravo Leni upoznala Flavija tek sa 14 godina, kao i da devojčici nije bilo svejedno kada je čula izjavu biološkog oca.

ELni Klum upoznala je biološkogg oca tek sa 14 godina.
Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, to nije ni najmanje promenilo Lenin odnos sa Silom koje su paparaci uslikali tokom prijatnog popodneva. Lepa tinejdžerka zatrčala se očuhu u naručje, a potom su se uputili na ručak u jedan restoran u Los Anđelesu.

LEni i Sil nisu skrivali sreću što se vide.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve vreme su čavrljali, ne skidajući osmeh sa lica, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, ljudi nisu skrivali oduševljenje zbog emotivnog susreta.

Leni Klum
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!