Slavni glumac Džon Travolta oduševio je svoje pratioce kada je podelio praznične fotografije sa ćerkom i sinom. 

24-godišnja Ela i 15-godišnji Ben bili su zvezde objave, naročito naslednica glumca, čiju su lepotu hvalili u komentarima. 

Činilo se da, što je starija, to više liči na pokojnu majku, glumicu Keli Preston. Zapravo, mnogi su ubeđeni da bi bila kopija Keli da ima plavu kosu.

Džon Travolta sa ćerkom.
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Upravo zbog toga vlada mišljenje da je Džonu i teško i lepo kada je gleda.

Sa jedne strane, podseća ga na pokojnu suprugu, koja mu nestvarno nedostaje, a sa druge strane, naravno, ponosan je na svoju naslednicu koja je izrasla u prelepu mladu ženu

Ela, koju često zovu i "najtužnijom ćerkom slavnih" zbog setnog osmeha koji ima, inače gradi karijeru u svetu modelinga iako je i sama imala početke u glumi. 

Prvu filmsku ulogu kao 9-godišnjakinja, kada je igrala u filmu "Matore džukele", pored svog oca i čuvenog Robina Vilijamsa, a u međuvremenu se pojavila i u ostvarenju "Otrovna ruža" 2010. godine.

Ela Travolta u prvom filmu.
printscreen/youtube/Walt Disney Studios 

Ipak, čini se da je svet mode daleko više zanima, te ne prestaje da ređa uspehe, dok se dizajneri utrkuju ko će da radi sa njom. 

U poslu joj ruže nesumnjivo cvetaju, ali je na privatnom planu ova multitalentovana lepotica imala mnogo teških trenutaka.

U njenom životu više nije njena majka Keli Preston, koja je 2020. preminula posle borbe sa rakom dojke, a davne 2009. izgubila i brata Džeta.

Džet je bio autističan, i pored toga je često imao napade, što nije bilo lako za porodicu, a njegova smrt promenila je njihove živote zauvek. Kada je izgubila i majku, Elin lik kao da je bio obeležen tugom. 

Pročitajte još: ĆERKA DŽONA TRAVOLTE IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Ima 20 godina i baš liči na svog oca

Ipak, slavni otac se trudi da deci pruži što bezbrižnije detinjstvo, i da ih izvede na pravi put, a još fotografija mlade lepotice pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/ ella.bleu Pogledajte još fotografija ćerke Džona Travolte.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo Twitter

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!