Razlika u godinama, iako živimo u 21. veku, i dalje je često tabu tema, naročito ako je partner ili partnerka starija od druge strane 10+ godina. 

Čini se da su slavni parovi za nijansu više na udaru, upravo jer je njihova ljubav često javna, te samim tim i podložnija kritikama. No, mnogi od njih se ne obaziru na to "šta kaže selo", već uživali u odnosu sa svojim boljim polovinama, a u nastavku otkrivamo parove na domaćoj sceni sa najvećom razlikom u godinama.

Sergej Trifunović i Isidora Mijanović - 23 godine

Zakleti neženja i jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Sergej Trifunović verio je devojku Isidoru Mijanović za njen rođendan. Nakon što je u medijima eksplodirala ova vest, Sergej je uz zajedničku fotografiju napisao "što i vama svima želim" i dodao emotikon srca.

Čestitke su se samo nizale, a sada se i Isidora po prvi put oglasila: "Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno, ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo", rekla je Isidora.

Ona je progovorila i o svadbi: "Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja, jeste da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju", rekla je Isidora za Hype TV kroz smeh.

O ovoj lepotici se ne zna mnogo toga osim da je producentkinja, a sudeći po tagovanim objavama, učestvovala je u projektima sa velikim zvezdama sa ovog podneblja kao što su: Kejt, Peđa Jovanović, Tamara Milutinović, Marina Visković, Tropico bend i mnogi drugi. Pored toga, jedno vreme je radila i kao voditeljka na Insta TV.

Sava Džehverović i Adriana Kadar - 15 godina

A sada je na redu par oko kojeg su se zaista "lomila koplja" mesecima, i čija je veza od samog početka izazivala ogromnu buru u javnosti. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15, a on 30 godina. On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar.

"Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća", rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

"Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život", izneo je jednom prilikom Sava. Pre dve godine odlučili da uplove u bračnu zajednicu, a njihovo venčanje je bilo kao u bajci, a nedavno se par ostvario i u ulozi roditelja.

Lazar Ristovski i Anica Lazić - 39 godina

Lazar Ristovski proveo je u braku sa Danicom duge 42 godine, a iako su izgledali kao savršen par, prošle godine su stavili tačku na višedecenijsku ljubav. No, glumac je nedavno otkrio da je u novoj vezi i to sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić sa kojom je i igrao u ostvarenju "Drim Tim".

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam", rekao je Ristovski nedavno za Blic, a sudeći po objavama na mrežama, par uživa u ljubavi i koriste svaku priliku da budu zajedno.

Verica Rakočević i Željko Kuzmančević - 35 godina

Posle dva braka, sa Boranom Karamanom i Zoranom Rakočevićem, Verica je ljubav našla uz Veljka Kuzmančevića.

Verica sa Veljkom.
pritnscreen/instagram 

U julu 2013. godine je započela vezu sa ovim mladim kompozitorom koji je 35 godina mlađi od nje. Izjavila je da ih je spojila ljubav prema umetnosti. Na venčanju Verica je nosila kratku belu venčanicu, a na svadbu je došla brodićem u kome su bili trubači.

Možda će vas zanimati da pročitate i: MUŠKARCI KOJI SU SE DOBRO "UDALI": Neki ljube i starije SLAVNE SRPKINJE i nemaju problem da budu u njihovoj senci

Miloš Timotijević i Tijana Simić - 15 godina

Timotijevićeva nova supruga mlađa je od glumca 15 godina. On ima 48 godina, ona 33. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Timotijević sa drugom suprugom.
Instagram 

"Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao 'zauzet'", završio je izvor tada.

Nebojša i Marija Kundačina - 32 godine

Glumca Nebojšu Kundačina gledali smo u mnogim filmovima i serijama, ali osim poslovnoj, domaću poubliku je zaintrigirao i Nebojšin privatni život. Naime, glumac je oženio 32 godine mlađu koleginicu Mariju.

Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom pre dve godine.

Haris i Melina Džinović - 29 godina 

Par koji je zajedno proveo preko dve decenije nedavno je otkrio da se razvode. Melina i 29 godina stariji Haris upoznali su se kada je ona bila treća godina studija dok je, ironično, čekala svog tadašnjeg dečka.

Oni su tada razmenili brojeve, a sledeći put su se sreli u Zagrebu, kada je ona otišla na njegov koncert. Haris ju je prepoznao u gužvi i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju, te je ona i prihvatila njegov poziv da na tri dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog. 

U brak su uplovili nakon više od 10 godina veze, a njihova ljubav bila je krunisana sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Sanja Jovićević i Branimir Popović - 21 godina

Branimir Popović, rođen 1967. godine u Podgorici, poznat je pozorišni i filmski glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju. Baš na tom fakultetu studirala je glumu Sanja Jovićević. Nedugo posle njenih studija oboje su počeli snimanje serije Budva na pjenu od mora. Nije prošlo mnogo, a njih dvoje su se zavoleli.

Branimir je igrao markantnog Martina, a Sanja – Bojanu Bačić, ćerku kontroverznog biznismena Sava Bačića (Mima Karadžić). Sanjina junakinja tokom serije je ostala trudna, ali zanimljivo je da je zapravo Sanja tada zaista bila trudna sa Branimirom.

Sanja i Branimir se vole i dan danas uprkos velikoj razlici u godinama.
Instagram 

Branimir i Sanja ni tada ni kasnije o svojoj vezi nisu mnogo govorili. Inače, on je 21 godinu stariji od nje. Bez mnogo priče, njihova ljubav je jačala i 2013. su se venčali u jednom hotelu na Jahorini.

"Da" su kazali novogodišnjoj noći, na tajnom venčanju. I nakon toga nisu se mnogo eksponirali u javnosti. Posvećeni su poslu, ali pre svega svojoj ćerkici Sofiji koju podižu u Podgorici.

Goca Tržan i Radomir Novaković - 14 godina

Pre 11 godina Goca je uplovila u vezu sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem, bubnjarem u njenom bendu. Nakon dve godine su se verili, au septembru 2015. godine su se venčali.

Goca, koja iz prvog braka ima ćerku, više puta je govorila kako bi volela još jedno dete s Rašom. Ipak, nedavno je izjavila kako je odustala od vantelesne oplodnje. Podrška joj je upravo suprug koji je uvek isticao da njenu Lenu gleda kao svoje dete.

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković - 19 godina

Jedan od naših poznatih najdugovečnijih parova s većom razlikom u godinama jesu i glumci Jelena Đokić i Svetozar Cvetković. Međutim, pre izvesnog vremena stigla je vest da se Svetozar i njegova 19 godina mlađa supruga rastaju. Rešili su da stave tačku na brak koji su sklopili 2006. godine. Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i ćerku.

Otkad su se upoznali 2000. godine i potom kad su se zavoleli bili su primer parova sa naših prostora kojima razlika u godinama nikada nije predstavljala prepreku da uživaju u ljubavi.

Pročitajte još: OD BOGINJE PRAVIO DOMAĆICU PA JE ŠUTNUO: 30 godina mlađa mu radi isto - ona bi da partija, a njega staračke kosti izdaju

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan - 12 godina

Razlika u godinama između Jovane Stojiljković i slavnog hrvatskog glumca Gorana Bogdana je samo 12 godina, a par funkcioniše od prvog dana kao da razlika i ne postoji.

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan.
ATA Images 

Vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom lepa Srpkinja je obelodanila 2019. godine, a je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu.

Frano i Milena Lasić - 32 godine

Hrvatski glumac Frano Lasić oženio je 2015. 30 godina mlađu umetnicu Milenu. Njemu je to četvrti brak, dok je Milena na "ludi kamen" stala prvi put. Krajem novembra 2020. godine dobili su i dete, dečaka kojem su dali ime Nikolas.

"Susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći, mnogi bi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos", rekla je jednom prilikom Milena.

Jana Milosavljević i Filip Gajić - 23 godine

Glumica Jana Milosavljević uživa u ljubavi sa 23 godine starijim rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem. Njih dvoje su se upoznali pre pet godina i ubrzo započeli vezu. Iako je Gajić od glumice stariji 23 godine, to im nije bila prepreka. Iste godine dobili su i naslednika.

Jana je u braku sa rediteljem i scenaristom.
Mondo/Stefan Stojanović 

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe „Galija“.

Filip Gajić je 23 godine stariji od Jane.
YOUTUBE/ABARIDIOS/SCREENSHOT 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Lazar Ristovski napunio 71. godinu Instagram/lazar.ristoviski

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!