Zakleti neženja i jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Sergej Trifunović verio je devojku Isidoru Mijanović za njen rođendan, a lepim vestima su se odmah pohvalili na mrežama. 

Zanosna lepotica pokazala je najpre fotografiju prstena uz reči: "Vreme je da vam saopštim da se udajem". 

Isidora Mijanović prsten.
instagram/isismo 

Malo potom je objavila i stori na kojem se ljubi sa svojim verenikom u jednom restoranu... 

Sergej Trifunović veridba
isismo 

... a potom i sa drugaricom, budućom kumom koja je i potvrdila da se Isidora zaista udaje. 

Isidora Mijanović sa kumom.
instagram/isismo 

"Rođendan joj je, verila se, ja sam kuma", pisalo je na objavi, a čestitke su se samo ređale jedna za drugom. 

Inače, slavni glumac već neko vreme deli fotografije sa Isidorom, ali niko nije mogao ni da nasluti da će se par veriti. 

O ovoj lepotici se ne zna mnogo toga osim da je producentkinja, a sudeći po tagovanim objavama, učestvovala je u projektima sa velikim zvezdama sa ovog podneblja kao što su: Kejt, Peđa Jovanović, Tamara Milutinović, Marina Visković, Tropico bend i mnogi drugi. Pored toga, jedno vreme je radila i kao voditeljka na Insta TV.

Pročitajte još: SERGEJ TRIFUNOVIĆ JE DOBITNIK ELLE STYLE AWARD PRIZNANJA ZA GLUMU: "Čovek mora da bude u kontaktu sa detetom u sebi"

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, jedno vreme se pisalo da je u vezi sa bivšim dečkom Teodore Džehverović, Ninom Čelebićem, nakon što su objavili zajedničku fotografiju. Ipak, ovu priču nikada nisu potvrdili ni demantovali.

Nino Čelebić i Isidora Mijanović.
Instagram 

Kada je reč o Sergeju, jedna od njegovih najozbiljnijih veza bila je sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, sa kojom je počeo da se zabavlja 2006. godine, a ponovo su počeli da se viđaju četiri godine kasnije. Međutim, brzo je došlo do ponovnog razlaza.

Velika ljubav mu je bila i Ana Vučelić, ćerka Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Raskinuli su u septembru naredne godine.

Njihova priča trajala je godinu dana, a u tom periodu retko su se razdvajali. Njihovi najbliži očekivali su pozivnicu za venčanje, ali stigla je vest o raskidu.

"Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira" rekao je svojevremeno Sergej za HELLO!, odgovarajući na pitanje kakav je njegov stav o braku. Međutim, čini se da je promenio mišljenje od kada je upoznao prelepu Isidoru, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/isismo Pogledajte još fotografija lepe Isidore Mijanović, verenice Sergeja Trifunovića

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Sergej Trifunović na premijeri filma "Munje" sa ocem Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!