Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih i najlepših pevačica na ovim prostorima, te ne čudi što mnoge zanima i njen privatni život, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Međutim, pevačica se oduvek trudila da detalje svojih romansi krije od očiju javnosti. 

Doduše, dok je bila u vezi sa Ninom Čelebićem često je kačila zajedničke fotografije, što sada nije slučaj. Ona i košarkaš bili su veoma zaljubljeni, čak se šuškalo i da će pevačica konačno stati pred oltar, a onda je sve puklo.

teodora je često kačila fotke sa Ninom.
screenshoot/instagram 

Džehverović nikada nije želela da govori javno o razlozima raskida, međutim, samo par meseci nakon raskida našla se u centru novih skandala. Najpre se pričalo da na košarkaške utakmice odlazi zbog jednog igrača, a potom se pojavio eksplicitni snimak za koji se tvrdi da je upravo njen, odnosno, da se njen glas čuje u pozadini. 

Teodora je zbog svega prošla pakao, i kako je i sama rekla, štagod rekla, nije dobro - ni da je ona u snimku, što bi bilo sramotno, ni da nije, jer to znači da joj neko njen smešta. Takođe se pojavila i informacija da Teodoru ucenjuju tim snimkom.

Ono što se poslednjih dana događa na mrežama upravo potvrđuje tu teoriju, jer se ispod jednog klipa našao komentar da je navodno Teodora prevarila Nina sa gazdom jednog kluba u Budvi, te da je taj snimak video Nino i raskinuo. 

Neko je na TikToku ostavio komentar zašto je Nino raskinuo sa Teodorom.
TiKTok 

Naravno, nije isključeno da je komentar namerno ostavljen da bi se podigla prašina i bacila ljaga na ime pevačice. Teodora se povodom svega nije oglašavala, kao ni Nino koji je nakon raskida sa pevačicom pronašao sreću sa Isidorom Mijanović, bivšom voditeljkom televizije Insta TV, koja se trenutno bavi producentskim poslovima na televiziji Pink.

Bonus video:

teodora džehverović  Instagram/teodoradzehverovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!