Vest da proslavljeni glumac Lazar Ristovski već ima novu devojku iznenadila je mnoge ako se uzme u obzir da mnogi nisu znali ni da se razveo. U braku sa Danicom Ristovski proveo je duge 42 godine, a iako su izgledali kao skladan par, objavili su da je njihovoj ljubavi došao kraj prošle godine. 

Lazar i Danica Ristovski u vreme ljubavi.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Međutim, Lazar Ristovski sada je priznao da ima novu devojku i reč je o lepotici koja je dobro poznata domaćoj javnosti. Slavni glumac osvojio je lepu koleginicu Anicu Lazić koja je od njega mlađa 39 godina. Lazar će ovog meseca napuniti 71. godinu, dok će Anica u decembru proslaviti 32. rođendan. 

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam", rekao je Lazar za Blic.

Lazar Ristovski sa novom devojkom Anicom Lazić
instagram/lazar.ristovski 

Ko je nova devojka Lazara Ristovskog?

Anica Lazić je glumica, koja je, upravo sa slavnim kolegom igrala u ostvarenju "Drim Tim", a sada glumi i u seriji "Popadija". Trenutno snima film "Ruski konzul", a prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi.

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

Ona je snimila do sada i nekoliko televizijskih, kao i Jutjub reklama, pa bi se reklo da je aktivna i prisutna u svim sferama javnog sveta. Uz to, krasi je prava prirodna lepota.

S Lazarom je do sada objavila samo jednu fotografiju, sa snimanja "Drim tima", a tada se nije dalo naslutiti da su njih dvoje postali privatno ljubavni par.

Inče, sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama Anica je vrlo vezana za porodicu, pa često deli fotografije oca i majke, a ima i sestru i dva brata.

Takođe, ona često putuje, pa tako ima fotografije iz Praga, Berlina, Pariza, Maldiva, Crne Gore, Hrvatske, Dubaija, Istanbula i drugih destinacija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/anicalazicofficial Pogledajte još fotografija Anice Lazić, nove devojke Lazara Ristovskog.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!