Da ljubav ne poznaje godine najbolje govori brak Prijanke Čopre i Nika Džonasa. Iako je od njega starija 11 godina, glumica i misica i poznati muzičar, koji danas puni 31. godinu, vole se i dalje kao prvog dana, iako su mnogi pokušali da im sruše ljubav.

Ono što je mnogima bolo oči je upravo to što je Čopra starija, iako, da je situacija obrnuta, sve bi se spominjalo sem godina. Zbog svega su Prijanku, iako je jedna od najlepših žena sveta, neretko "častili" pogrdnim komentarima. Govorili su da "izgledaju poput mame i sina", "da Nik zaslužuje mlađu", "da ne idu kao par", a komentari su nekad i prelazili granice ljudskog kada se, upravo zbog razlike u godinama govorilo da je "matora da rađa", što nijedna žena nikada ne bi trebalo da sluša.

Mnogu sumnjaju da Prijanka Čopra ima problem sa neplodnošću, te da je to razlog što su se ona i Nik Džonas odlučili za surogat majku.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Priče su bile glasnije kada su dobili ćerkicu Malti pre godinu dana, a koju je na svet donela surogat majka, a i tada su po Prijanki osuli drvlje i kamenje jer se odlučila da dobije potomstvo na ovakav način, navodno, kako su neki pričali, jer su im zauzeti rasporedi, i jer ne želi da pokvari liniju. Nažalost, roditelji su prošli pravu agoniju po rođenju naslednice, te je njihova devojčica provela čak 100 dana na intezivnoj.

Prijanka Čopra rođendan
Instagram 

Inače, Prijanka i Nik vezu su započeli 2018., a Nik je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva meseca veze, posle čega su se u decembru venčali u Indiji.

Prijanka Čopra rođendan
Instagram 

Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcioniše uprkos velikoj razlici u godinama, zbog koje su neretko bili i tema ismejavanja i komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par. Slavlje je trajalo tri dana, a par se tada našao na udaru kritika uduruženja PETA zbog korišćenja životinja poput slonova u ceremoniji, a Prijanka se i nekoliko puta presvlačila u raskošne haljine, što su mnogi ocenili kao preterivanje.

Shutterstock, Instagram Prijanka Čopra i Nik Džonas na meti osuda zbog dobijanja bebe putem surogat majke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!