Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, od samog početka čuvali su vezu od očiju javnosti. Njihova skladna veza nikad nije bila predmet medija do nedavno, kada se saznalo da ju je šarmantni glumac upoznao i sa roditeljima, zbog čega su se pojavili navodi da se par sprema za "sledeći korak".

Međutim, onda je odjeknula vest da više nisu zajedno, a kao glavni "dokaz" bilo je to što se Goran nije pojavio ni na jednoj premijeri "Južnog vetra".

Ipak, kako se kasnije ispostavilo, razlog su bile obaveze, iako se govorilo da su se ponovo zbližili na snimanju zajedničkog projekta u Hrvatskoj.

Poznati par još uvek je tamo, a sada su na mrežama osvanule fotografije sa dočeka Nove godine iz jednog pulskog paba, a Jovan i Goran uživali su i u društvo Radeta Šerbedžije.

Glumica nije skidala osmeh sa lica i činilo se da se sjajno provode, što je samo potvrdilo da je njihova veza jača nego ikad pre.

Glumica je nedavno prvi put za hrvatsku Gloriju pričala o svom izabraniku i o saradnji s njim na snimanju serije "Područje bez signala".

"Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri. Radili smo od jutra do večeri, pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće. A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića", istakla je Jovana.

Jovana Stojiljković progovorila je nedavno o vezi sa Goranom Bogdanom.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

"Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim da snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje", otkrila je Jovana, koja se jedini put pojavila s dečkom zajedno na otvaranju Festa na premijeri filma "Otac".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!