Goran Bogdan i Jovana Stojiljković od samog početka svoju vezu kriju od očiju javnosti.

Međutim, poslednjih meseci šuškalo se da su na svoj dvoipogodišnji odnos stavili tačku, iako zvaničnih potvrda nije bilo.

Jovana je vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom obelodanila je 2019. godine, a da je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu.

Od tog trenutka, tu i tamo na društvenim mrežama mogle su se naći tek po koja zajednička objava, iako su se mogli videti zajedno na javnim dešavanjima. Pričalo se i da ju je Goran nedavno upoznao sa roditeljima, kao i da su je lepo prihvatili, a onda se pročulo da je ipak njihovoj ljubavi došao kraj.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković navodno su obnovili vezu.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kao razlog isticale su se poslovne obaveze zbog kojih nikako nisu mogli da se uklope, a priče su bile sve glasnije kada je počela promocija filma "Južni vetar: Ubrzanje", u kom Jovana igra glavnu ulogu, a nakon koje je Goranova podrška izostala, zbog čega je popularna glumica sama obilazila gradove u regionu.

Na promociji "Južnog vetra: Ubrzanje" izostala je podrška Gorana Bogdana Jovani Stojiljković koja u filmu igra jednu od glavnih uloga.
ATA Images 

Bogdan je za to vreme svojim talentom pokušavao da zaseni Holivud, te osvoji srca publike "preko bare".

Sada su se navodno njih dvoje ponovo zbližili tokom snimanja serije "Područje bez signala", u Hrvatskoj, pa su naravno planule emocije, kako piše "Glorija". Ipak, sada su veći izgledi da je njihov rastanak bio samo stvar posla, a ne raskid, te da je njihov odnos stabilniji nego ikad.

Da podsetimo, on i Jovana upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", a vezu su potvrdili kad su se zajedno pojavili na Brač Film Festivalu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreeen/instagram Jovana Stojiljković i Goran Bogdan

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!