Nakon premijere filma "Južni vetar 2", Jovana Stojiljković ukrala je svu pažnju publike. Glumica je poznata kao neko ko ne želi da daje intervjue, ali njen privatni život oduvek je intrigirao javnost.

Tako se često pisalo o njenoj vezi sa glumcem Goranom Bogdanom, a zbog njegovog nepojavljivanja na premijerama "Ubrzanja", šuškalo se o navodnom raskidu popularnog para.

Ovoga puta, Jovana prvi put otkriva kako izgleda kada kadar deli sa svojim partnerom.

Jovana Stojiljković prvi put o vezi sa Goranom Bogdanom.
ATA Images 

S obzirom na to da je u hrvatsku kinematografiju ušla na velika vrata i da će je publika gledati u novoj seriji "Područje bez signala", Jovana ističe da je ponosna na obavljen posao.

- Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri - govori Jovana za Gloria.hr dok se priseća dana provedenih u Gospiću i Dugoj Resi.

- Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće. A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića - kaže Jovana.

Jovana Stojiljković ističe da ima poverenje u svog dečka Gorana Bogdana.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Iako su u ljubavnoj vezi od 2017. godine, i to nakon što su se upoznali na snimanju TV serijala "Senke nad Balkanom", to je bio jedini put da su zajedno glumili - sve do "Područja bez signala".

- Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim snimati jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje - otkrila je Jovana, koja se jedini put pojavila s dečkom zajedno na otvaranju Festa na premijeri filma "Otac".

Goran Bogdan je Jovanu Stojiljković iznenadio buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi".
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Jovana je vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom obelodanila 2019. godine, a da je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu.

Od tog trenutka, tu i tamo na društvenim mrežama mogle su se naći tek po koja zajednička objava, iako su se mogli videti zajedno na javnim dešavanjima. Pričalo se i da ju je Goran nedavno upoznao sa roditeljima, kao i da su je lepo prihvatili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!