O uspehu filma i serije "Južni vetar" suvišno je govoriti. Da se dobar glas daleko čuje dokazuje i vest da je reditelj ovog ostvarenja, Miloš Avramović, odlučio da proda prava za svoj film američkoj producentskoj kući, koja se uveliko priprema za snimanje.

Naime, kako se navodi, američku verziju režiraće Jan Dermanž, a najveće svetske zvezde glumiće Maraša, Baću i Sofiju.

Reditelj Miloš Avramović prodao je prava za svoj film američkoj producentskoj kući.
ATA Images 

- Producentska kuća iz Los Anđelesa otkupila je autorska prava za američku verziju srpskog hit filma! Amerikanci su bili oduševljeni kad su pogledali prvi deo filma Miloša Avramovića.

S obzirom na to koliki uspeh je postigao u regionu, ubeđeni su da u njemu ima potencijala i za svetski blokbaster - priča za "Informer" dobro obavešten izvor.

- Tomu Hardiju su već ponudili glavnu ulogu Petra Maraša. On je igrao u mnogim akcionim ostvarenjima, a za ulogu u filmu "Povratnik" 2015. nominovan je za Oskara. Tom neće biti jedina zvezda američkog "Južnog vetra"!

Tom Hardi zaigraće u ulozi Maraša u američkoj verziji "Južnog vetra".
Shutterstock 

Džejk Džilenhol, poznat po ulogama u "Spajdermenu" i "Planini Broukbek", jedan je od najvećih pikova za ulogu Baće. On je vrstan glumac koji se snalazi u svim žanrovima, pa zato smatraju da bi odlično odglumio komičnog, a u isto vreme i opasnog krimosa - priča naš izvor i objašnjava zbog čega je Margo Robi u trci za glavni ženski lik:

Američki producenti smatraju da je slavni glumac Džejk Džilenhol idealan za ulogu Baće u američkoj verziji "Južnog vetra".
Shutterstock 

- Margo je oduševila svet ulogom u filmu "Bilo jednom u Holivudu" 2019. Osim toga, jedna je od najatraktivnijih i najpopularnijih glumica. Producenti je upravo ovih dana ubeđuju da prihvati ulogu Sofije.

Jan Demanž je 2018. godine radio krimi-dramu "Mladi gangster" sa Metjuom Mekonahijem, a 2014. je sa Džekom O'Konelom snimio film "71".

Američki producenti ubeđuju Margo Robi da prihvati ulogu Sofije u američkoj verziji "Južnog vetra".
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

- Demanž voli krimi-priče, zbog toga je i zainteresovan da snima "Južni vetar". Pored toga, veliki je fan evropskog filma, što je i logično jer je poreklom iz Francuske - završava priču izvor.

Podsetimo, nakon drugog dela filma "Južni vetar", mnogi su se zainteresovali za nastavak serije, a Miloš Biković je otkrio da će kadar deliti sa holivudskim glumcem Majkom Medsenom.

"Južni vetar" dobija američku verziju u kojoj će se naći slavni holivudski glumci.
Youtube 

- Dobrodošao u ekipu Južnog vetra Majkl Medsen! - napisao je Biković na svom Instagram profilu.

Majkl Medsen (64) igrao je u više od stotinu filmova, a verovatno najzapaženije uloge su mu: Mr. Blonde u filmu "Reservoir Dogs", Bad u "Kill Bill", Soni u "Donnie Brasco", "Sin City", "Umri drugi dan"...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!