Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su roditelji. Lepa influenserka postala je mama prvi put, a ona i brat Teodore Džehverović dočekali su ćerkicu kojoj su dali ime Dorotea, upravo po slavnoj pevačici. 

Sava je inače i prisustvovao porođaju, a odmah potom oglasio se na Instagramu.

"Nemam snage ni mnogo da pišem… Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porodjaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu", napisao je on na Instagramu ne skrivajući ponos i sreću.

Inače, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Naime, Džehverović je od Kadar stariji 15 godina, a na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, dakle, Sava je 1986.

On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

"Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća", rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

"Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život", izneo je jednom prilikom Sava.

Adriana i Sava svoju vezu opisuju kao nešto posebno, te su svojevremeno isticali da se njihova ljubav ne može opisati rečima koliko je velika i jaka.

Pre dve godine odlučili da uplove u bračnu zajednicu, a njihovo venčanje je bilo kao u bajci. Mlada je blistala u beloj venčanici, a mladoženja je bio u svečanom odelu.

Sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana, a javnost je, čini se, konačno "legla na rudu", odnosno uverena da su njihove emocije čiste i iskrene.

Bonus video:

Adriana Kadar saznala pol bebe Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!