Spekulacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton ne prestaju da kruže po mrežama, čak i nakon što se vojvotkinja pojavila u javnosti.

No, iako postoje paparaco fotografije koje demantuju sve one koji tvrde da je Kejt preminula ili da je menja dvojnica, čini se da glasine neće prestati da žive dok se vojvotkinja ne pojavi na nekom zvaničnom događaju.

Situaciji nije pomoglo ni to što se saznalo da je neko u bolnici pokušao da hakuje njen zdravstveni karton, i tako dođe do informacija.

Poznato je da je Kejt Midlton imala operaciju abdomena u januaru ove godine na jednoj privatnoj klinici, a nakon svega što se desilo, mnogi su mišljenja da jedna druga stvar otkriva pravu istinu o bolesti vojvotkinje.

Reč je o njenim rukama, tačnije prstima - kažiprstu i srednjem koji su neretko u zavojima ili sa flasterima.

Kejt Midlton navodno prikriva bolest flaserima.
Aaron Chown / PA Images / Profimedia 

Godinama se šuška da Kejt zapravo ima probleme sa poremećajem u ishrani s obzirom na izuzetno vitku liniju i zbog činjenice da izgleda znatno mršavije nego kada je bila mlađa, čak i nakon što je dobila decu.

David Abiaw / Shutterstock Editorial / Profimedia, Photoshot / Avalon / Profimedia Pogledajte kako je nekad izgledala Kejt Midlton pre nego što je postala deo kraljevske porodice.

Najviše pažnje su u poslednje vreme flasteri na prstima Kejt Midlton privukli u septembru prošle godine, kada je prilikom posete jednoj školi ona imala uvijen kažiprst i srednji prst. Tada je pomenula da je u pitanju povreda do koje je došlo dok je s decom skakala na trambolini, prenosi Glossy.rs.

Kejt Midlton sa flasterima.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Međutim, ona se i u narednim nedeljama pojavljivala s flasterima, pa su se mnogi pitali kako je moguće da je ova bezazlena povreda tako uporna.

Tada su mediji primetili da je ona viđana s flasterima na prstima i ranijih godina: 2016. u avgustu, u novembru, pa potom na Božić, u novembru 2019, na obeležavanju Platinastog jubileja kraljice Elizabete II u junu 2022, tokom posete jednoj bolnici iste godine, kada boravila u Bredfordu 2020...

Britanski mediji obično su nazivali princezu od Velsa "nespretnom", ali da li je moguće da se njoj tako često dešavaju nezgode?

Kakve veze imaju flasteri na prstima s bulimijom?

Svaki put kada se Kejt Midlton pojavi s uvijenim prstima, na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari da se princeza bori s bulimijom.

Ovaj poremećaj u ishrani podrazumeva namerno izazvano povraćanje nakon jela, a javlja se ili samostalno ili naizmenično s anoreksijom i češće pogađa mlade žene. Zato se i misli da je problem sa poremećajem ishrane naškodio princezinom telu, želucu ili slično, te da je iz tog razloga morala da bude hospitalizovana.

Osobe koje pate od bulimije obično dobro kriju, a jedan od simptoma koji ih odaju su Raselovi znakovi – žuljevi na zglobovima i šakama usled ponovljenog kontakta sa zubima, kada se prsti koriste za pokretanje refleksa povraćanja. Prvi ga je primetio britanski psihijatar Džerald Rasel, kao uobičajeni indikator među svojim pacijentima s poremećajem u ishrani, pa otud ovo ime.

Pročitajte još: LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA SMUVALA SESTRINOG DEČKA? Sara i on se verili, a Marina se za 3 meseca udala za njegovog oca

Princ Vilijam o bulimiji

Izvori su u prošlosti otkrili da princu Vilijamu teško padaju glasine da njegova supruga pati od bulimije jer je ovaj poremećaj u ishrani bio svakodnevica njegove pokojne majke princeze Dajane.

Princ Vilijam je osetljiv na pitanja bulimije.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Nisam se dopadala samoj sebi, stidela sam se jer nisam mogla da se nosim s pritiskom", rekla je Dajana u čuvenom intervjuu koji je 1995. dala za BBC. "Imala sam bulimiju godinama, a to je tajna bolest... To je obrazac koji se ponaša jer sam bila veoma samodestruktivna. To je bio simptom onoga što se dešavalo u mom braku. Tražila sam pomoć, ali sam davala pogrešne signale, a ljudi su koristili moju bilimiju kao izgovor: odlučili su da sam ja problem - Dajana je nestabilna."

Princ Vilijam je u dokumentarcu Wasting Away: The Truth about Anorexia, koji je Channel 4 snimio pre nekoliko godina, istakao da je "apsolutno ponosan" na svoju majku što je otvoreno pričala o svom problemu.

"To su bolesti. Mentalno zdravlje mora da se shvati ozbiljno kao i fizičko", naglasio je princ Vilijam.

Da li u pričama da Kejt ima isti problem kao Dajana ima istine, ne znamo, te o tome može samo da sa nagađa, a vi procenite šta je istina od svih teorija koje kruže mrežama.

Bonus video:

Kako se postavlja marama za nošenje bebe keywords: beba, nosiljka, marama Tik Tok/madisonandbabies

Izvor: Glossy.rs/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!