Dvor i dalje tresu priče o navodnoj ljubavnici princa Vilijama, za koju su mnogi ubeđeni da je jedan od razloga zbog kojeg je Kejt Midlton nestala iz javnosti. Nije pomoglo ni bacanje vojvotkinje pod "točkove", nakon što je priznala da je ona ta koja je modifikovala fotografiju u Fotošopu koja je trebalo da umiri glasine, naročito nakon što je čak ni suprug nije zaštitio. 

Situacija se otrgla kontroli i malo nakon Fotošop skandala, kada je Vilijam uslikan u automobilu sa Kejt. Međutim, mnogi su ubeđeni da kraj njega nije bila Midlton, već upravo navodna ljubavnica Rouz, a otkrivena je zbog detalja na bradi. 

Naravno, ne moramo da vam kažemo da su te fotke izazvale buru na mrežama, a teorije zavere samo su se ređale jedna za drugom. 

Podsetimo, priče o aferi Vilijama i Rouz kruže godinama, u vreme kada je Kejt bila trudna sa trećim detetom. Nagađanja koja su se tada pojavljivala u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati, te su nakon dve godine ponovo otvorene "stare rane".

Rouz Hanburi je navodna ljubavica princa Vilijama.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bizarna stvar je to što je lepa Sara bila jedna od Kejtinih bliskih prijateljica. Nakon što su fotografije prvi put procurile, Kejt i Rouz su navodno raskinule sve veze i prekinule svoje prijateljstvo, a nedugo nakon toga Rouz je zabranjeno da učestvuje na svim događajima kraljevske porodice gde su bili Vilijam ili Kejt.

Prošle godine ponovo se šuškalo da je brak Vilijama i Kejt u krizi nakon što navodno Dan zaljubljenih nisu proveli zajedno, a Kejt izjavila da "ne očekuje da joj muž išta kupi za praznik". Nedugo potom se pojavila priča da je princ praznik proveo sa ljubavnicom, te da je skupim poklonima plaćao njeno ćutanje.

Rouz Hanburi je navodno provela praznik sa Vilijamom.
Owen Humphreys / PA Images / Profimedia 

Nakon toga, markiza od Čolmondeleja se pojavila i na krunisanju kralja Čarlsa, a Kejt je bila gost i na jednoj od mnogobrojnih zabava koje organizuje na svom imanju.

Rouz Hanburi na krunisanju.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Na taj način su pokušali da ućutkaju priče o aferi ili se barem tako mislilo, no sada se ponovo priča o navodnoj ljubavnici vraća u prvi plan, a svemu nije pomogao ni buran život kako nje, tako i njene sestre Marine Hanburi.

Buran život sestara Hanburi

Sara Rouz bila je poznata u javnosti i pre nego što je postala markiza od Čolmondeleja. Bivša manekenka mogla se videti i na fotografijama noćnog života, kretala se u visokim krugovima, a društvo joj je neretko pravila upravo starija sestra Marina

Rouz Hanburi se kretala u visokim krugovima.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

I ona je, baš kao i Sara, bila manekenka, što ne čudi, s obzirom da im je majka bila modna kreatorka, a otac veb dizajner. 

Svojevremeno su one dospele do medija zbog fotografije za koju su pozirale u kupaćim kostimima s nekadašnjim premijerom Tonijem Blerom u Toskani 2005. godine.

Marina, kao i njena poznatija sestra, takođe voli starije muškarce – udata je za Neda Lembtona, erla od Durama, koji je stariji od nje 20 godina. Venčali su se kad je ona imala 28, a erl 48 godina, a verili su se posle samo tri meseca veze. Građansko venčanje se dogodilo u opštini u Čelsiju, kao i u slučaju Rouz Hanberi, a par danas živi u luksuznoj vili u Toskani.

Pročitajte još: POZNATI VODITELJ TVRDI DA ZNA KAKO JE VILIJAM "ODUVAO" KEJT: Napala ga za ljubavnicu, on joj dao najbolji izgovor ikada

No, veoma je interesantna poleđina ove veze. Kako je svojevremeno pisao Daily Mail, Marina je upoznala Neda dok je još živela sa njegovim sinom Fredom. Ali bizaran deo priče je i to što je upravo Sara Rouz kasnije navodno bila verena za Freda.

"Pomalo je incestuozno jer je Rouz bila u vezi s Fredom dok je bila mlađa, a Marina je s njim živela neko vreme", rekao je za pomenuti portal prijatelj sestara. "Tako je ona upoznala Neda."

Bilo kako bilo, čini se da je buran ljubavni život sestara bio samo razog više da se priča o navodnoj aferi Rouz i Vilijama još više priča. Šta je od svega toga istina, ne znamo, no to ostavljamo vama da procenite, jer znate kako kažu za kraljevsku porodicu - gde ima dima, ima i vatre.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!