Strani mediji izveštavaju da je ove subote Kejt Midlton viđena sa Vilijamom kako kupuje namirnice na lokalnoj farmi u blizini Adelaide Cottage u Vindzoru. Detalje je britanskom The Sunu otkrio anonimni izvor koji ih je sreo u kupovini.

„Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što sam ih video tamo. Deca nisu bila sa njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno dobro da svrati do prodavnice. Kejt je izgledala opušteno, srećno i zdravo", otkrio je izvor za britanski The Sun.

Kejt Midlton
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Kejt se poslednji put u javnosti pojavila za Božić, nakon čega je sredinom januara operisana abdomen.

„Nekoliko Kejtinog višeg osoblja nije moglo da je vidi ili razgovara sa njom, a nisu ni znali za operaciju sve dok palata nije objavila vest, bili su iznenađeni. Samo nekoliko ljudi zna šta se zapravo dešava, ali o tome ćute“, rekao je ranije izvor stranim medijima.

Kejt Midlton sa princom Vilijamom na neočekivanom mestu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Očekuje se da će se Kejt vratiti na službene dužnosti tek posle Uskrsa. Britanski The Sundai Times piše da će se ona pojaviti u javnosti posle 17. aprila, kada se završava školski raspust njene dece.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ROTA / Camerapress / Profimedia Kejt Midlton u kamel kaputu brenda dostupnog u Srbiji.

 Bonus video

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: story.hr/ Wanted A.N.