Haos koji je nastao nakon što je Kejt Midlton priznala da je fotošopirala fotografiju se ne smiruje. Nažalost, sve što se desilo, uključujući i njen "nestanak" iz javnosti nakon navodno rutinske intervencije, kao i misteriozna dijagnoza o kojoj se ćuti, plodno su tlo za teorije zavere koje su poslednjih par dana dostigle svoj vrhunac. 

Koliko se sve otrglo kontroli svedoči i teorija da je pre samo nekoliko dana u automobilu sa Vilijamom bila njegova ljubavnica Rouz Hanburi, a ne Midlton, kao i da ju je "razotkrio" mladež na bradi. 

Mnogi su zamerili Vilijamu i što je svoju suprugu pustio "niz vodu" kada je nastao skandal, kao i što su i on i palata dopustili da breme čitave situacije padne na Kejt. 

U isti mah, priče o Vilijamomvoj aferi sve su glasnije, te su ljudi ubeđeni da je to razlog zašto je Midlton iznenada "nestala". Navodno je princ, kada ga je Kejt još prvi put napala za preljubu na to odgovorio sa "ha-ha". 

To je iskoristio čak i poznati voditelj i komičar Stiven Kolbert koji je to iskoristio u svojoj poslednjoj emsisiji "The Late Show" i ponovo privukao pažnju javnosti na mogući sukob princeze i princa od Velsa nakon 'razotkrivanja afere'.

"Haha je uvek dobar izgovor kad varaš", rekao je. 

"Haha, uvek dobar odgovor kada te žena optuži da je varaš. Haha, zamisli da imam aferu, pa to je presmešno", karikirao je Kolbert navodni razgovor Kejt Midlton i Vilijama, a onda se dodatno našalio.

Princ Vilijam navodno krije aferu.
Daniel Leal-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: NAKON SKANDALA LJUBAVNICA GLUMI VILIJAMOVU ŽENU: Bizarna teorija kruži mrežama - ko je zapravo u kolima umesto Kejt?

"Podseća me na šalu - kuc-kuc, ko je tu, o, to je moj vanbračni sin. Ra**io sam svoju ljubavnicu", ironično je ispričao poznati komičar i dodao da "njegovo srce ipak ide kod Kejt".

Ono o čemu se takođe mnogo piše i polemiše jeste i potencijalni pokušaji advokatskih predstavnika princa Vilijama da zataška priče o aferi i zaštiti markizu od Čolmondelija, pa su podelili dve verzije istog teksta koji je objavio Gardijan - jedna u kojoj se pominje ime Sare Rouz Hanberi, druga u kojoj postoje navodi o aferi, ali bez navođenja njenog imena.

Šta je prava istina, znaju samo akteri, te ostaje da vidimo da li će se i kako kraljevska porodica izvući iz ovog skandala.

Bonus video:

Kako se postavlja marama za nošenje bebe keywords: beba, nosiljka, marama Tik Tok/madisonandbabies

Izvor: Blic Žena/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!