S nestrpljenjem iščekuje se krunisanje kralja Čarlsa 6. maja ove godine u Vestminsterskoj opatiji, a do tada se analiziraju mnogi detalji. Sada se govori da bi toj svečanosti mogla da prisustvuje i Rouz Hanberi, za koju se priča da je navodna ljubavnica princa Vilijama. Prema prognozama stranih medija, to bi moglo da stvori tenzije između Vilijama i Kejt Midlton.

Na krunisanju kralja Čarlsa III biće i navodna Vilijamova ljubavnica.
Neil Warner / Splash / Profimedia 

I dok svet nagađa da li su Vilijam i Rouz stvarno zajedno, portal marca prenosi da je kralj Čarls III insistirao da Rouz prisustvuje njegovom krunisanju. U isto vreme Kejt Midlton je navodno kao uslov postavila da ne želi nikakvu interakciju sa njom ukoliko bude tu. I to je mnogima automatski najveća potvrda za sva šuškanja o prevari.

A Rouz će izgleda najverovatnije biti prisutna ne samo zato što je supruga Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, već i zato što će njen sin Oliver biti u pratnji kralja Čarlsa kao njegov paž.

Kejt Midlton dala ultimatum navodnoj vilijamovoj ljubavnici.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

A da sve bude intrigantnije, pojavile su se i tvrdnje da se Dejvid Čolomdeli razvodi od Rouz jer on zapravo nije otac njihovog deteta već – Vilijam.

Ova vest naravno nije potvrđena, ali pojedini izvori tvrde da je to moguće jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine. Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. kada je Kejt bila trudna treći put.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Zadovoljna