Kejt Midlton i princ Vilijam možda danas imaju stabilan i čvrst brak, međutim, nije tajna da se u prošlosti i te kako pričalo i pisalo o njegovim navodnim prevarama. Tako je povezivan sa bivšom devojkom i nesuđenom princezom Džekom krejg, a potom je izbio skandal i sa markizom od Čolmodeleja, inače bivšom manekenkom Rouz Hanberi.

Priče su otišle toliko daleko da su se čak pojavili i neki dokazi da je Vilijam varao Kejt dok je bila trudna sa njihovim trećim detetom, princom Luisom. Priče koje su se tada pojavljivale u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati, kada su se pojavili brojni dokazi o prevari.

Princ Vilijam na sve načine je pokušavao sa sakrije da je varao Kejt Midlton.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, usledio je haos neviđenih razmera, brak im je bio na klimavim nogama, a glavno pitanje je bilo - od koga su potekle priče. Nažalost, odgovor je bio upravo u njihovom sopstvenom "dvorištu", odnosno, za to je bila odgovorna osoba sa kojom od samog početka glume slogu jer nemaju drugog izbora - Kamila Parker.

Kamila Parker je navodno bila ta koja je pokrenula priče o Vilijamovoj aferi.
Mary Evans/Allstar / Mary Evans Picture Librar / Profimedia 

Nekada najpoznatija kraljevska ljubavnica, a sada nadomak toga da postane kraljica, Kamila pojavila se nedavno na naslovnici časopisa "Country Life", a fotografisala ju je niko drugi do Kejt Midlton za koju je poznato da se amaterski bavi fotografijom.

To ne bi bilo ništa čudno da se nedavno nije šuškalo o netrpeljivosti i napetosti koja vlada među njima. Baš iz tog razloga, mnogi su ovaj potez protumačili kao način da se negativne glasine ućutkaju.

Kejt Midlton i Kamila Parker navodno se ne podnose.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Zapravo, kako su tvrdili izbori bliski princu Vilijamu, njegova supruga mu se žalila da je Kamila "svekrva iz pakla".

Kamila Parker navodno se meša u sve.
Shutterstock 

"Kamila je od osobe koja pomaže Kejt da se uklopi u kraljevsku porodicu, postala osoba koja joj se meša u apsolutno sve. Traži da bude uključena u sve službene mejlove kao i Zoom sastanke, a nedavno je čak postrojila osoblje Kembridžovih tražila od njih da je obaveštavaju o svemu što je vezano uz njihov raspored", ispričao je tada izvor za jedan britanski tabloid.

A o Kamili već dugo kruži glasina da je upravo ona 2020. lansirala u medije priču kako budući kralj nije veran svojoj supruzi, odnosno da je imao aferu ili čak više njih, iako nijednom nije bilo službenog dokaza za takve tvrdnje. Kamila je otkrila da je Rouz Hanberi ta sa kojom se Vilijam viđa.

Rouz Hanberi je navodna ljubavnica princa Vilijama.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Priče su dobile potpuno novu boju kada je usledila i jedna od brojnih nelogičosti i mogućih "nepromišljenih poteza" kraljevske porodice, kada je vojvotkinja od Kembridža otpustila dugogodišnju saradnicu Sofi Agnju - i to nakon što se vratila sa medenog meseca.

Mogući razlozi za to su bili, kako se pričalo, tada bliskost sa Megan Markl, a drugo, da je upravo ona pokrivala Vilijama u celokupnoj aferi.

Šta je od svega što se priča istina, znaju samo članovi kraljevske porodice, no, ne kaže se za džabe da "gde ima dima, ima i vatre"!

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!