Novi dan, nova drama na kraljevskom dvoru. Ovog puta, u centru pažnje nije bio princ Hari i njegov odnos sa kraljevskom porodicom, već niko drugi do njegov brat Vilijam, i to zbog navodne ljubavnice Sare Rouz Hanburi.

Naime, već duže vreme se šuška da ga sa lepom Sarom vezuje više od prijateljstva, te ne samo da se viđaju godinama u tajnosti, već i da su Dan zaljubljenih proveli zajedno. Priče su otišle toliko daleko da se govorilo i da je Sarinom sinu otac upravo Vilijam, a ne njen suprug Dejvid Čolmondelej.

Rouz Hanberi je optužena da je ljubavnica Vilijama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Svemu nije pomoglo ni to što je kralj Čarls III insistirao da Rouz prisustvuje njegovom krunisanju. U isto vreme Kejt Midlton je navodno kao uslov postavila da ne želi nikakvu interakciju sa njom ukoliko bude tu. I to je mnogima automatski najveća potvrda za sva šuškanja o prevari, odnosno potvrda da - gde ima dima, ima i vatre.

Sara Rouz optužena je da kopira kejt Midlton.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Međutim, niko nije mogao ni da sanja da će cela situacija otići toliko daleko kada su se pojavili navodi da navodna ljubavnica u svemu kopira Kejt, čak i kada je reč o oblačenju. 

Naime, Rouz Hanburi pojavila se na krunisanju u haljini koja neodoljivo podseća na onu koju je Kejt nosila samo dan ranije. Iako su modeli različiti, kombinacija boja je identična, a čini se kao da ju je javnost, pogotovo na društvenim mrežama, bukvalno dočekala "na nož". 

Jasno je da nikada nisu bili naklonjeni ljubavnicama monarha, ali celokupna priča poprimila je oblike linča samo zato što se Rouz "drznula" da obuče haljinu koja u obrisima podseća ja Kejtinu. 

Kao što možete videti na snimku iznad, Kejt je nosila klasičnu usku haljinu, a crni kaiš joj je naglašavao struk. Markiza se sutradan na krunisanju kralja Čarlsa III pojavila u gotovo haljini koja je takođe crno-bela, sa naglašenim strukom, s tim što je njena toaleta lepršava.

Nije u pitanju samo haljina već i crna čtikla sa mašnom iznad pete, i iako je sličnost autfita vrlo neugodna, ova štikla je nošena među aristokratama u Velikoj Britaniji, jer ih je nosila i vojvotkinja od Saseksa dok je bila aktivan član kraljevske porodice.

Ipak, ljudi su brže bolje skočili na Rouz "časteći" je nemilosrdnim nadimcima, i optužujući je da želi da zaseni Vilijamovu suprugu, a da li je zaista tako, procenite sami i pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!