Nakon nedelja i nedelja najluđih teorija, i skandala sa fotošopiranom fotografijom, Kejt Midlton je konačno uslikana u javnosti. Vojvotkinja je bila nasmejana, i izgledala raspoloženo u društvu supruga, koji nije skrivao koliko mu je drago što je Kejt konačno izašla nakon 2 meseca oporavka

Malo potom, oglasili su se i stručnjaci za govor tela, koji su ocenili da je ništa nije slučajno kod njenog istupa u javnosti. Stručnjakinja Džudi Džejms rekla je za "MailOnline" da je vojvotkinja odisala samopouzdanjem tela i nije pokazivala 'slabost'.

Potom je dodala da je njen izgled razverio sve one "neverne Tome", te da je uspeo da "anulira toksične glasine" koje su kružile oko nje, poput da je zapravo umrla i da je menja dvojnica i slično. Njen hod je naročito upao u oko stručnjakinji.

Pročitajte još: NAKON SKANDALA LJUBAVNICA GLUMI VILIJAMOVU ŽENU: Bizarna teorija kruži mrežama - ko je zapravo u kolima umesto Kejt?

"Kejt ide ispred Vilijama, praveći dovoljno velike korake kako bi bilo jasno da nema nikakvih slabosti. Dok Vilijam lice krije ispod kape, govor tela Kejt Midlton ovde sugeriše želju da bude viđena. Ovo je prilično neobično ponašanje za vodeću kraljevsku osobu koja je 'inkognito' u javnosti, ali ovakav način hoda uverava fanove i odbacuje sva nagađanja. Glava joj je podignuta i nasmejana je, što je znak sigurnosti".

"Potpuno je zapanjujuće videti najtraženiju ženu na svetu i predmet spekulacija i glasina na društvenim mrežama kako se iznenada pojavljuje ovako, puna energije i neverovatno srećna", dodala je na kraju. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!