Drama oko Kejt Midlton se i dalje ne smiruje, čak i sada kada se vojvotkinja konačno pojavila u javnosti i to raspoložena i puna samopouzdanja. I dalje mnogi smatraju da je na njenom mestu bila dvojnica, naročito sada kada je izbio novi skandal, nakon što je radnik privatne bolnice u kojoj je operisana uspeo da uđe u njen medicinski karton. 

Bolnica za sada odbija da otkrije da li osoblje koje je hakovalo sistem i dalje radi tamo. Kako se potpom saznalo, šefovi londonske klinike pokrenuli su hitnu istragu posle tvrdnji da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi ličnim podacima Kejt Midlton nakon planirane operacije abdomena u januaru.

Nakon što se saznalo za kršenje pravila, bolnica nije želela da komentariše moguću suspenziju odgovornih.

"MailOnline" je kontaktirao Londonsku kliniku za dalji komentar. Službenik poverenika za informacije (ICO), potvrdio je da je "primio izveštaj o kršenju" i da je u procesu "procene dostavljenih informacija".

Pročitajte još: LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA SMUVALA SESTRINOG DEČKA? Sara i on se verili, a Marina se za 3 meseca udala za njegovog oca

Radnici bolnice pokušali su da otkriju šta je bilo Kejt Midlton.
Stephane Allaman / KCS Presse / Profimedia 

U međuvremenu, insajderi u londonskoj bolnici rekli su da je osoblje "ostalo krajnje šokirano i uznemireno" zato što je "kolega od poverenja" mogao da izvrši ozbiljno "kršenje poverenja i etike", piše MailOnline.

Navodi se da je princeza upoznata sa optužbama, dok je portparol Kensingtonske palate rekao: "Ovo je stvar londonske klinike".

Navodno kršenje privatnosti dogodilo se nakon što su mreže preplavile neverovatne teorije o pravom stanju Kejt Midlton, pa čak i insinuacije da je preminula. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!