Vest da je omiljena princeza Kejt Midlton u bolnici, iznenadila je i britansku javnost i njene obožavatelje širom sveta. Princeza od Velsa poslednji put se mogla videti u javnosti nakon božićne šetnje u Sandrigemu

Sada se oglasila Kensingtonska palata otkrivši da je Midlton hitno operisana, te da će neko vreme biti u bolnici.

"Njeno kraljevsko visočanstvo princeza od Velsa primljena je juče u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, pre nego što se vrati kući i nastavi sa oporavkom. Na osnovu trenutnih saveta lekara malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Uskrsa", piše u saopštenju.

Kada je reč o stanju Kejt Midlton, Kensingtonska palata je istakla da je njena želja da neke detalje zadrži za sebe.

"Princeza od Velsa ceni interesovanje koji će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumeti njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.

Kensingtonska palata će stoga pružati informacije o oporavku Njenog kraljevskog visočanstva samo kada postoji nešto značajno ššto treba podeliti.

Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje nadolazeće obaveze. Raduje se povratku, što je više moguće i što je pre moguće", stoji u objavi.

Kejt Midlton je završila u bolnici.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema informacijama koje su dostupne medijima, Midlton je primeljena u The London Clinic u Merilebonu, najvećoj nezavisnoj privatnoj bolnici u Velikoj Britaniji, gde će provesti dve nedelje, a potom će oporavak nastaviti u svom domu u zamku Vindzor u Berkširu. "Podrazumeva se da uzrok bolesti nije kancerogen", navodi britanski list.

Pročitajte još: NI POZNATI NISU SAVRŠENI Jedni ponosno pokazuju svoje OŽILJKE, drugi ih se stide, a ONI su od toga napravili svoj brend

Spominje se da su lekari savetovali da oporavak nakon ovakve operacije traje dva do tri meseca, čime je jasno da nije u pitanju lakši problem, a za to vreme Vilijam će biti taj koji će brinuti o deci.

Vilijam će brinuti o deci dok je Kejt u bolnici.
James Whatling-IPA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vilijam odlaže dužnosti dok se Kejt ne oporavi

Iz tog razloga će princ Vilijam i odložiti brojne angažmane jer će u narednom periodu imati više obaveza oko svoje porodice, te iz tog razloga neće obavljati službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Trik Kejt Midlton za fotkanje TikTok/themirandaholder

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!