Kris Not kojeg je proslavila uloga Zverke u kultnom ostvarenju "Seks i grad", dugo se nije mogao videti u javnosti nakon brojnih optužbi o zlostavljanju, no situacija se polako menja u poslednje vreme.

Najpre se pojavio na promociji knjige "Our Planet Powered by AI" krajem decembra, kada je sve iznenadio njegov dolazak, ali i ponašanje, s obzirom da je Not bio sve vreme sjajno raspoložen, kao da je u njegovom životu sve u najboljem redu.

Sada su ga paparaci uslikali u parku sa mlađim sinom, i tek kada nije "našminkan" i uglađen kao što je slučaj na crvenom tepihu, da se primetiti u kakvom je zapravo stanju. 

Kris Not se pojavio u javnosti nakon dužeg vremena.
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim što se drastično ugojio, mnogi su komentarisali i da je Not dodatno ostario preko noći, što ne iznenađuje ako se uzme u obzir težina optužbi za koje se tereti.

Podsetimo, Zverku je 2021. godine pet žena optužilo za uznemiravanje i seksualno zlostavljanje. Okidač je bilo njegovo pojavljivanje u "Just Like That..." nakon čega su rešile da progovore.

Zapravo, prva koja je otrkila mračnu stranu glumca, bila je njegova bivša devojka, inače manekenka Beverli Džonson sa kojom je bio u vezi davne 1995. godine, a kojoj je glumac pretio da će je unakaziti i ubiti, i koja je u javnost izašla sa tvrdnjama da ju je tukao o čemu su posvedočili i sudski zapisi.

Ova tajna skrivana je skoro 26 godina, sve dok se nisu pojavile nove optužbe 2 žene koje su se obratile policiji odvojeno, a ono što je posebno privuklo pažnju je to što su se njihova svedočenja dogodila u razmaku od nekoliko meseci.

Pročitajte još: ČUVENI ZVERKA IZGLEDA NIKAD GORE: Ne trezni se i ne propušta nijednu žurku nakon stravičnih optužbi, ali burmu ne skida

Kris Not je navodno napao 5 žena.
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žrtve, koje koriste pseudonime Zoi i Lili, rekle su da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" dodatno uznemirilo i vratilo u tragičan period. Zoi i Lili su rekle da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine. Nakon toga, oglasila se i treća žena, bivša zamenica "Seksa i grada" Heder Kristin sa identičnim tvrdnjama, što je ukupno broj žrtava podiglo do 4.

Kristin je kasnije izjavila da ju je Not napao u Njujorku 2010. godine, kada je imala 18 godina, a iako je glumac sve navode oštro demantovao, potom se oglasila i peta žrtva.

Kris Not je zlostavljao i bivše devojke.
Youtube 

U pitanju je pevačica američka pevačica Liza Đentile (54) koja je izjavila da joj je glumac pored zlostavljanja, takođe pretio i da će joj uništiti karijeru ako o tome javno progovori. Na virtuelnoj konferenciji za novinare rekla je da je glumca prvi put srela 1998. godine, a te da ju je jednom prilikom povezao iz restorana do njenog stana i "ispipao tako da joj je bilo neprijatno".

"Slinio je po meni", navela je ona. "Pokušavala sam da ga nateram da prestane." Liza je optužila Nota da ju je neprikladno dodirivao i prisiljavao je da stavi ruke na njega. "Postao je agresivniji i stavio obe ruke na moje grudi i počeo da ih veoma snažno stiska preko moje košulje", rekla je gospođa Đentile. "Nastavila sam da guram njegove ruke nadole dok je on gurao moje gore", a pevačica je rekla da je uspela da preuzme kontrolu i odgurne ga, rekavši mu: "Ne, ne želim ovo".

Gospođa Đentile je rekla da do sada nije iznosila ove optužbe jer se "plašila Notove moći i njegovih pretnji da će joj uništiti karijeru".

Kris Not se odao alkoholu nakon optužbi.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Not je sve tvrdnje oštro demantovao, međutim, javnost mu nije poverovala. Optužbe su ga koštale uloga u serijama, ali i braka, s obzirom da ga je zbog svega ostavila supruga.

Kris Not sa suprugom.
Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia 

Čuveni zverka je nakon skandala ponovo počeo da se opija, a njegova neuredna izdanja izazivala su zgražavanje javnosti, nakon čega se povukao u ilegalu, sve do sada. A da li je ovo način da se vrati na javnu scenu ili ne, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!