Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Dua Lipa, nije jedina zvezda u porodici. Iako je i mlađa sestra krenula njenim stopama, a kako se čini, i njen mlađi brat, još uvek nisu uspeli da dostignu uspeh slavne Albanke i "ubodu" hit, ali neko drugi jeste. 

Reč je o ocu Due Lipe, koji je, otkako je pevačica počela da objavljivuje zajedničke slike i klipove na društvenim mrežama, postao tiha patnja žena širom sveta. Interesantno je da je Dukađin Lipa svojevremeno bio član popularnog rok benda "Oda" u Prištini, a mnogi ga nazivaju i "albanskim Džordžom Klunijem".

Zgodnog tatu danas na Instagramu prati više od 303 hiljada obožavatelja, a on neretko na svom profilu objavljuje Duine fotografije. Pevačica nikad nije krila da joj je otac ogromna podrška, kako kada je reč o muzici, tako i kada je reč o ljubavi. 

Tako su joj upravo roditelji pomogli svojevremeno da preboli raskid sa Anvarom Hadidom, bratom Điđi, odnosno Jelene, kako joj je pravo ime, i Bele Hadid, naročito nakon što se pričalo da je svemu "kumovala" majka iz pakla, Jolanda. 

Dua Lipa sa Anvarom Hadidom.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uteha Dui je bila i muzika u koju je ušla upravo zahvaljujući Dukagdžinu Lipi koji je rok muzičar. Kako je jednom prilikom pevačica objasnila: "Nikad se ne bih bavila muzikom da nije mog tate". Otac je odlučio da ostavi mikrofon po strani i da svetla reflektora prepusti mlađima.

Podsetimo, Dua je poreklom sa Kosova, ali je najveći deo života provela u Velikoj Britaniji u kojoj je započela solo karijeru.

Na muzičko tržište probila se pesmom "Be the One", a onda su usledili hitovi "Hotter then hell", "New Rules", "No Lie", "Blow Your Mind", "Scared To Be Lonley" i mnogi drugi... Ipak, Dua je veoma bliska sa svojim ocem i ne krije koliko poverenja ima u njega. 

Pročitajte još: ALBANKI JE JELENINA MAJKA IZ PAKLA RASTURILA VEZU: Vidala slomljeno srce kraj bivšeg mrziteljke Srba a sad ljubi FRAJERA

"Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne. Moja je mama takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je moja porodica oko mene, pogotovo kad puno putujem i kad su nastupi česti", rekla je Dua jednom prilikom.

Otac pevačice se inače trudio i da je dovede na Kosovo, kada je organizovao muzički festival, međutim sve je premešteno u Tiranu, upravo jer ni on ni Lipa, nisu u prošlosti imali naročito pohvalne reči za Srbe tokom, zbog čega su bili na meti kritika. 

Poznato je da je otac pevačice zajedno sa Lipom u prošlosti svojatao i tuđe specijalitete kao albanske, kao što su to bili ajvar i ćevapi, zbog čega su mnogi sa Balkana podigli glas. No, čini se da se porodica Lipa nije preterano uzrujavala.

Dukagžinu pažnja medija i javnosti i te kako prija, te se tako danas redovno može videti na velikim događajima, ali u u društvu slavnih ličnosti poput Leonarda Dikaprija ili Donatele Versaće.  

A zašto ga upoređuju s holivudskom legendom, pogledajte u galeriji:

Instagram Otac Dua Lipe

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dua Lipa pad na bini Youtube/Gianluca Perra

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!