Popularna pevačica Dua Lipa (26) važi za jednu od najlepših zvezda današnjice, a nema sumnje da je lepe crte lice nasledila od svog oca Dukađina Lipe (53).

Nakon što se Dua vinula u zvezde, nije trebalo dugo vremena da žene širom planete "odlepe" za njenim ocem.

Lipa je i jedno vreme često objavljivala na mrežama fotografije sa svojim ocem, te je tako Dukađin postao tiha patnja žena širom sveta. Inače, Dukađin Lipa bio je član popularnog rok benda, a mnogi ga nazivaju "albanskim Džordžom Klunijem".

Zgodnog tatu danas na Instagramu prati više od 290 hiljada ljudi, a on neretko na svom profilu objavljuje Duine fotorgafije koja ređa uspeh za uspehom.

Dukađin Lipa je rok muzičar koji je od malih nogu svoju ćerku muzički usmeravao. Ipak, otac popularne pevačice odlučio da ostavi mikrofon po strani i da svetla reflektora prepusti mlađima.

Dua Lipa sa ocem Dukađinom
Instagram 

Dua je poreklom sa Kosova, ali je najveći deo života provela u Velikoj Britaniji u kojoj je započela solo karijeru.

Na muzičko tržište probila se pesmom "Be the One", a onda su usledili hitovi "Hotter then hell", "New Rules", "No Lie", "Blow Your Mind", "Scared To Be Lonley" i mnogi drugi... Dua je veoma bliska sa svojim ocem i ne krije koliko poverenja ima u njega.

"Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne.

Moja je mama takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je moja porodica oko mene, pogotovo kada puno putujem i kada su nastupi česti", rekla je Dua jednom prilikom.

Dukađin Lipa dobija dosta pažnje medija i javnosti, ne toliko zbog velikog uspeha njegove ćerke, koliko zbog svog atraktivnog izgleda.

Žene mu na račun izgleda konstatntno upućuju komplimente, a kako izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Tatu slavne pevačice zovu Džordž Kluni


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!