Razvod Kevina Kostnera pretvorio se u pravu dramu zbog supruge Kristin koja nije odustajala od toga da i nakon razlaza sa glumcem živi onako kako je navikla.

Nakon što je na sudu glumila ucveljenost i vadila se na "težak život" tvrdeći da bi i sa 248.000 dolara mesečno alimentacije, koliko traži, teško živela, odnosno "preživljavala", što bi svakom normalnom čoveku vređalo inteligenciju, Baumgartner ipak nije dobila onoliko novca koliko je želela, te je tako naređeno da joj Kostner plaća "samo" 63.000 dolara mesečno. 

Kevin Kostner imao je buran razvod od Kristin.
Shutterstock 

Podsetimo, vesti o njihovom razvodu došle su kao grom iz vedra neba nakon što je upravo Kristin bila ta koja je zatražila razvod, a onda javno kukala što je Kevin izbacuje iz kuće, iako je to bila jedna od stavki u predbračnom ugovoru koji je ona uredno potpisala. 

Kasnije je prljav veš porodice izašao na videlo, te se saznalo da je nekadašnja dizajnerka tašni mesecima skidala novac sa porodične kartice namenjene posluzi za potrepštine, krala dragocenosti i antikvitete, kao i da je automobil previla na svoje ime, jer je vozilo mogla da zadrži po predbračnom. 

Kristin je kupila automobil i prevela ga na svoje ime.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oskarovac je kasnije otkrio i da je on supruzi već bio osigurao 1.45 miliona dolara, ali je Kristin htela više. Na sve to, otkriveno je i da je ona pare od alimentacije trošila na filere i intervencije

Razvod još nije bilo finaliziran i kada je Kristin uhvaćena sa dobrim drugom bivšeg muža, bankarom i finansijerom Džošom Konorem, ali su tada tvrdili da su samo prijatelji. 

Kristin Baumgarter sa dobrim drugom Kevina Kostnera.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, izvor je nedavno priznao za People da je sada priča drugačija, te se postavlja pitanje da li je upravo Konor bio razlog iznenadne odluke da se razvede, ili je dizajnerka bivšem suprugu "nabijala rogove" mesecima pred kraj braka sedeći na dve stolice.

Pročitajte još: TRAŽI JOŠ PARA JER SA 248.000 $ JEDVA ŽIVI: Novac dala na ulepšavanje, a ne na decu, a sada uhvaćena sa NJEGOVIM DRUGOM

"U početku su bili samo prijatelji", rekao je izvor za People i dodao: "Kristin voli da se druži sa njim, on je razvedeni tata i razume kroz šta je ona prošla. Spojio ih je život pored okeana i plaže, to je nešto što Kristin čini srećnom".

No, čini se da u njenu priču o "iznenadnom zaljubljivanju nakon prijateljstva" malo ko veruje. Ljudi su sigurniji nego ikada da je par bio u odnosu i dok je ona bila u braku, a šta je prava istina, znaju samo oni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!