Kevin Kostner konačno se našao sa Kristin Baumgartner na sudu, a ono što je izrečeno na sudu od strane njegove, uskoro bivše supruge, samo je učvrstilo mišljenje šire javnosti da su joj bitne samo pare.

Najpre je Kostner istakao da je Kristin postala toliko nerazumna da je povela "nemilosrdni džihad" protiv njega, dodaje i da joj njen novi dečko daje hiljade dolara. Prema njegovim rečima, "ona kipti od neprijateljstva i neopravdeno ga optužuje da je škrtica, a on je iskeširao više od milion dolara nakon što je ona podnela zahtev za razvod".

Kevin Kostner našao se na sudu sa Kristin.
Shutterstock 

Glumac smatra da Kristin nije bila iskrena o tome koliko novca poseduje, pa je istakao da joj je njen dečko dao 20.000 dolara. U sudskim dokumentima ne navodi se ime ovog muškarca, ali su izvori rekli da je reč o Džošu Konoru koji je nedavno sa Baumgartner putovao na Havaje. On je njihov zajednički prijatelj.

Izvori koji su bliski sa Kristin i Džošom tvrde da su njih dvoje u vezi. Međutim, Kristina je na sudu negirala to i istaknuto je da je tokom boravka na Havajima delila sobu sa svojom najboljom prijateljicom, piše TMZ.

Optužbe Kostnera

Kevin Kostner sa druge strane poručuje da je Kristin u tajnosti uzela njegovih 105.000 dolara kako bi platila svoje advokate. Ponovo je rekao da je ona novcem od alimentacije plaćala plastične operacije, privatne trenere i "neraspoređene troškove kreditne kartice" koji su bili za nju, a ne za njihovu decu. Kostner tvrdi da je ona na plastične korekcije godišnje davala 188.500 dolara.

Kevin Kostner je izneo niz optužbi na račun kristin.
Shutterstock 

Zahteva da mesečni iznos alimentacije bude 63.000. "Ne planira da traži posao niti da se bavi bilo kojom aktivnošću koja donosi prihod", poručio je pa dodao da ona traži povećanje alimentacije kako ne bi radila kao i da neopravdano kritikuje njegovu ličnost.

Na sve to, Kristin je rekla da je Kevin Kostner sve pogrešno shvatio i da muškarac koji joj je dao 20.000 dolara, nije njen dečko.

Kristin je istakla da je pomenutih 20.000 dolara koje je dobila od svog navodnog dečka, ona je na sudu izjavila da joj je Džoš dao tu svotu jer je brinula zbog novca. Uplakana je rekla da je majci dala 10.000 dolara, a da je na kraju vratila ostalih 10.000 Konoru.

Kristin uhvaćena sa novim dečkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na sudu je pričala o stanu koji iznajmljuje u Montesitu, na pitanje advokata koliko je ta nekretnian blizu plaže, rekla je: "Ne možete tamo da hodate sa daskom za surfanje", navodi TMZ.

Luskuzan život

Kristin Baumgartner plakala je dok je detaljno pričala o tome kako su nekada živeli. Iako je navodno plakala zbog svih uspomena koje je vežu za nekretninu, mnogi su komentarisali da samo posredi želja za novcem.

Bivši par trošio je godišnje 11 miliona dolara, uživali su u kući na plaži- ta nekretnina vredi 175 miliona dolara i na ranču od 160.000 hektara u Aspenu. Kristin Baumgartner iselila se prošlog meseca sa imanja koje se nalaži pored plaže u obližnji stan čije iznajmljivanje mesečno košta 40.000 dolara.

Kevin kostner omogućio je porodici luksuzan život.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako je taj stan luksuzan, Kristin kaže da on ne pruža životni stil njihovoj deci kakav su ranije ona imala, i traži dodatni novac (veću alimentaciju) kako bi dobila kuća koja je "više od doma" - ona je "iskustvo" odnosno sećanje na prethodna iskustva, poput bračne imovine.

Kristin je povremeno nameštala naočare sa belim okvirom, pričala je samouvereno dok je na sudu prikazivan niz slika sa imanja Kevina Kostnera koji je burno prokomentarisao njene zahteve. Prikazana je raskošna terasa, bazen sa pogledom na okean, dve kuće za goste, mesto gde su se čuvale životinje (kokoške).

Kevin kostner uživa u lukusuzu.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fotografije interijera prikazale su dekor koji je osmišljen tako da odgovara onome što je ona opisala kao "život u Kaliforniji": šareni prugasti tepisi, kreveti od tamne kože, ogromni raskošni stolovi i tamne drvene stolice postavljene tako da možete gledati okean dok sedite na njima.

Baumgartner koja se sudu predstavila sa prezimenom Kostner pričala je i o sportskom načinu života svoje porodice - o redovnom surfovanju, pecanju, ronjenu, odbojci. U tu priču spada i čamac u vlasništvu njihova sina Kajdena (16) i posebna prostorija koja je namenjena za čuvanje velike porodične kolekcije dasaka za surfovanje, ronilačkih odela i dasaka za veslanje.

Raskošno imanje o kojem se toliko pričalo sastoji se od pet odvojenih parcela, od kojih je jedna nekada pripadala susedu od kog je kupljena 2016. i sada se koristi kao pansion, i mesto za održavanje porodičnih proslava.

Advokat Kristin Baumgartner Džon Rajdel rekao je u uvodnoj reči da Kostner zarađuje više od 1.4 miliona mesečno. Tokom svedočenja pre dve nedelje, glumac je svoje mesečne troškove procenio na 240.000 dolara, a otuđenoj supruzi ne želi da plaća alimentaciju veću od 60.000 dolara mesečno.

Rajdel je pričao i o raskošnom načinu života porodice u Aspen– pa je opisivao ranč koji ima staze za sanjkanje koje noću svetle i pored kojih je drveće "kroz koje se čuje muzika", tamo su im na raspolaganju bili više kanua i jezera za pecanje. Kako on tvrdi, to imanje se iznajmljuje za 50.000 mesečno.

Kristin je pričala i o božićnim zabavama zbog kojih je kamionima dostavljano 40 tona snega na imanje od 10 hektara koje takođe poseduju u blizini glavne kuće u Kaliforniji i koje su koristili za te događaje ili za rođendanske proslave (kada bi njihov sin Kajden slavio rođendan - tamo je postavljano 40 šatora za njega i njegove drugare, dolazili bi i specijalni kamioni sa takosima). People navodi da je Kristin na sudu rekla da je luksuz u DNK njihove dece.

Baumgartner je na sudu uglavnom bila ravodušna, ali je briznula u plač dok je pričala o ranču u Aspenu pa je ročište prekinuto na pet minuta. Ročište se i danas odražava nakon čega bi sud trebalo da donese odluku.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!