Taman se pomislilo da su Kevin Kostner i njegova, uskoro i zvanično bivša supruga Kristin Baumgartner pronašli zajednički jezik, pojavili su se novi problemi koji su potvrdili da nema naznaka da se ovaj razvod završi na iole lep način. 

Kako piše Daily Mail, Kristin se sada naoštrila da Kevinu uzme još novca i optužila ga je da je skrivao finansije od nje. 

Kevin Kostner razvodi se od supruge.
Shutterstock 

Bivši par uskoro će se naći na sudu kako bi se odredila konačna alimentacija za njihovo troje dece, a na prošlom veštačenju naloženo je da glumac privremeno isplaćuje 129.755 dolara mesečno, iako je Baumgartner najpre tražila 248.000 dolara i istakla da bi i sa tom sumom "jedva preživljavala". 

Kristin traži još novca.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada su procurila i pravna dokumenta u čiji je posed došao Yahoo Entertainment u kojima  pravni tim tvrdi da glumac i reditelj, za koji se procenjuje da vredi 400 miliona dolara i koji je zaradio 19 miliona dolara samo prošle godine "nije uspeo da obezbedi sve izvode sa bankovnih računa i kreditnih kartica koji su direktno relevantne za pitanja alimentacije".

Kevin Kostner odbija da preda svu dokumentaciju.
Shutterstock 

Sugeriše se da je dao "nepotpune informacije" i da "zadržava finansijska dokumenta". Kristin se ustremila i na njegove tvrdnje da su neki dokumenti "poverljivi" i da se stoga neće predati.

Šta ona zapravo želi?

Kristin, koja je potpisala predbračni ugovor, želi pristup skoro svoj Kevinovoj finansijskoj evidenciji - bankarskim izvodima, poništenim čekovima, računima sa kreditnih kartica, akcijama, aktima (imovina i automobili), zajmovima, poreskim prijavama i donacijama, i slično, što je navela u podnesku od 112 stranica - kako ličnih, tako i za njegove kompanije kojih ima preko 20. Njeni advokati tvrde da on odbija da se povinuje ovom zahtevu. 

Advokati Kristin teraju Kostnera da da više novca.
Shutterstock 

"Kevin je tvrdio da očekuje da će mu prihodi pasti, pošto više nije uključen u televizijsku seriju Yellowstone. Međutim, zadržava dokumenta, u najmanju ruku, u vezi sa njegovim trenutnim Horizon projektom za koji Kristin ima pravo da zna, jer takvi dokumenti dokazuju njegove buduće poduhvate i očekivane prihode", piše njen advokat. "Kevinov prigovor da su takvi dokumenti 'veoma poverljivi' je poput dimne zavese, jer postoji sporazum o poverljivosti u ovoj stvari koji bi rešio svaku takvu zabrinutost."

Dalje se kaže da se Kevin pruža izbegavajuće i nepotpune informacije u vezi sa dokumentima koji postoje, te da nastavlja da ih dostavi sudu. Kristinini advokati traže da se Kevin suoči sa novčanom kaznom od 8.985 dolara.

Njegov odgovor

Sa svoje strane, Kevinovi advokati su rekli da su Kristinini zahtevi za dokumentima — uključujući priznanice za kupovinu umetničkih dela i nakita, kao i članstvo u seoskim klubovima i fitnes klubovima "opterećeni, opresivni i uznemiravajući". Kažu da ona "traži dokumente koji nisu relevantni" jer imaju predbračni ugovor, koji ograničava izdržavanje supružnika i predviđa da je svaki prihod ostvaren tokom braka odvojeno vlasništvo onoga ko ga je zaradio.

Ova pitanja će biti rešena za nešto više od nedelju dana na saslušanju. Takođe se spremaju za suđenje koje počinje 27. novembra kako bi se utvrdila validnost predbračnog ugovora.

Podsetimo, tokom suđenja saznale su se i neke uznemirujuće stvari vezane za Kristin koja, nakon što je podnela zahtev za razvod 1. maja, nije želela da se iseli iz zajedničkog doma kako je naglašeno u predbračnom ugovoru. 

Kristin odbija da se iseli.
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe se ispostavilo da je Kristin trošila preko 100.000 dolara mesečno na intervencije podmlađivanja, iako je taj novac zapravo bio namenjen deci.

Saznalo se i da je Baumgartner kupila skupo vozilo mesecima pre nego što su se razdvojili, što je bilo neobično za par jer su uvek iznajmljivali svoje automobile.

U predbračnom ugovoru para, koji je potpisan 2004. godine, stoji da je Baumgartnerovoj dozvoljeno da joj ostane lično vozilo u slučaju razlaza.

Pravni tim glumca tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je ona "planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu 2023."

I naposletku, otkriveno je da je dizajnerka plaćala svog advokata i trošila novac sa kartice za zaposlene, kao i da je podigla 25.000 dolara iz odvojenih imovinskih fondova svog muža - bez njegovog znanja - i nema objašnjenje za veliki trošak.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!