Drama između Kevina Kostnera i njegove uskoro bivše supruge Kristin Baumgartner konačno se privodi kraju.

Nakon što je sud odredio da nekadašnja dizajnerka tašni mora da se ne samo iseli iz zajedničkog doma, što je i bilo u predbračnom ugovoru, već i da ne sme iz kuće da iznese išta što glumac nije odobrio, otkriveno je i gde će, makar za sada, živeti dok ne nađe stalnu rezidenciju. 

Kevin Kostner se razvodi od žene.
Shutterstock 

"Ona sledi pravni savet u skladu sa predbračnim ugovorom i napušta porodičnu kuću. Ostaće u manjoj kući koja se koristila kao kuća za osoblje (odnosno poslugu)", rekao je izvor za People.

Insajder je dodao da je to privremeno rešenje i da je dizajnerka torbi u potrazi za novim domom.

Žena Kevina Kostnera živeće u kući za poslugu.
Shutterstock 

"Ostala je na tom imanju da ne bi poremetila živote dece. Oni će se vratiti u školu na jesen sa svojim drugarima", poručio je izvor. Kristin pokušava da situaciju održi što je više moguće normalnom.

"Njen jedini fokus su deca", istakao je insajder. Tone kutija u kamionima viđene su u petak ispred vile, Kevin Kostner je za to vreme u Aspenu na odmoru sa njihovom decom, Kejdenom (16), Hejsom (14) i Grejs (13).

Inače, odluku da Kristin bude u kući za poslugu mnogi su protumačili kao neku vrstu osvete glumca. Naime, Kristin je odbila gotovo milion ipo dolara koji su joj zagarantovani predbračnim ugovorom, i tražila više novca za alimentaciju tvrdeći da sa 248.000 dolara "jedva preživljava". 

Kevin Kostner je odbio da Kristin plaća više novca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je pretresla kuću u potrazi za dragocenostima, što je Kostner prijavio sudu, i takođe, odbila je da napusti zajednički dom nakon 30 dana kako je trebalo. 

Iako je javnost bila zgrožena činjenicom da Kevin pokušava da izbaci suprugu iz kuće zajedno sa decom, veoma brzo se saznalo za detalje koji su bacili novo svetlo na slučaj. Tako se ispostavilo da je Kristin trošila preko 100.000 dolara mesečno na intervencije podmlađivanja, iako je taj novac zapravo bio namenjen deci. 

Kristin je trošlila novac koji joj je Kostner davao za decu na svoje intervencije.
Shutterstock 

Saznalo se i da je Baumgartner kupila skupo vozilo mesecima pre nego što su se razdvojili, što je bilo neobično za par jer su uvek iznajmljivali svoje automobile.

U predbračnom ugovoru para, koji je potpisan 2004. godine, stoji da je Baumgartnerovoj dozvoljeno da joj ostane lično vozilo u slučaju razlaza.

Supruga Kevina Kostnera je kupila auto.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pravni tim glumca tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je ona "planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu 2023."

I naposletku, otkriveno je da je dizajnerka plaćala svog advokata i trošila novac sa kartice za zaposlene, kao i da je podigla 25.000 dolara iz odvojenih imovinskih fondova svog muža - bez njegovog znanja - i nema objašnjenje za veliki trošak.

Sada se smatra da je upravo preseljenjem u kuću za poslugu kažnjena i ponižena za sve "krađe", odnosno uzimanje novca bez znanja supruga.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!