Džulija Roberts dugo se nije mogla videti u javnosti, niti je bila previše aktivna na mrežama, ali se to nedavno promenilo, na prvom mestu zbog novog filma koji je počela da promoviše, a potom i zbog sina i ćerke koji su pre nekoliko dana proslavili 19. rođendan

Glumica se oglasila na Instagramu i podelila fotografiju iz prošlosti kada su blizanci bili bebe, uz reči: "Ne postoje reči kojima bi opisala radost, zabavu, i divlju gužvu zajedničkog života."

Deca se retko kada mogu videti u javnosti, a poslednji put su ih paparaci uslikali prošle godine kada su bili na surfovanju sa ocem Denijem Moderom. 

Deni Moder sa sinom.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Deni doduše mnogo češće na mrežama deli objave sa decom, a pored blizanaca, ćerke Hejzela Patricija i sina Fajnsa Voltera, sa Džulijom je dobio još jednog naslednika - Henrija. 

Džulija Roberts ima troje dece.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo nakon proslave rođendana, slavna glumica imala je još jedan razlog za slavlje, a to je bila upravo promocija njenog novog filma "Leave the World Behind".

Roberts se pojavila u kratkom nežno pink Gucci kompletu i neobičnim cipelama sa šljokicama, a ovo izdanje mnogima se nije dopalo. Iako glumica i dalje može da se pohvali vitkom linijom kao u vreme najveće slave, njen look naišao je na kritike, a ponajviše izgled koji su ljudi komentarisali negativno. 

"Noge kao dva štapa", "Šta to ona nosi", "Pojela je zloba", "Ostarila je preko noći", "Šta se ovoj ženi desilo"... pisali su mnogi, a komentari su se na momente dotakli i njenih "greha iz prošlosti". 

Džulija Roberts na premijeri svog filma.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Pravda je spora ali dostižna", "Uništila je živote mnogima, red je da se to vidi na njenom licu", "Liči više na vešticu što i jeste, nego na lepoticu", "I ne zaslužuje da stari kao vino šta je sve radila koleginicama", zaređali su se negativni komentari koji su se odnosili na ono što se desilo pre mnogo godina, a što joj, očigledno, i dalje ne praštaju. 

Dobro je poznato da je glumica Džulija Roberts jedna od najcenjenijih lica glumačkog sveta, međutim, blistavu karijeru umalo je uništila burnim ljubavnim životom. Tako se u prošlosti se i te kako pisalo i o njenim ljubavnicima, a njenu mračnu stranu razotkrile su i brojne kolege iako je već 21 godinu u skladnom braku sa snimateljem Danielom Moderom. 

Džuliji je ovo drugi brak, a pre njega bila je udata za muzičara Lajlea Loveta, ali se njihov odnos završio nakon samo 2 godine.

Pre Loveta bila je u vezama sa brojnim kolegama poput Džejsona Patrika, Lijama Nisona, Dilana MekDermonta, a sa Kiferom Šaterlendom bila je i verena. Međutim, glumica je raskinula sa njim samo tri dana pred venčanje.

Nakon toga usledila je i afera sa Danijel Dej Luisom koja je svojeremeno punila naslovnice magazina jer je on tada još uvek bio u vezi sa lepom glumicom Izabel Ađani. Za aferu je, prema nekim pričama, Ađani saznala dok se porađala, a Danijel ju je ostavio trudnu i to bez reči oproštaja, što je francuska lepotica teško podnela.

Izabel Ađani je teško podnela prevaru muža.
printscreen/youtube 

Pročitajte još: NAJZGODNIJA ŽENA U IZDANJU U KAKVOM JE NIKADA NE VIĐAMO: Bez šminke i u kratkom šortsu pokazala da su godine samo broj

Džulija se nakon svega na kratko “smirila” i uplovila u kratak brak sa Lovetom, međutim, priča je ipak doživela kraj. Mnogi su smatrali da je Džulija baš poput likova koje je igrala, pogotovo kada je uplovila u vezu sa Bendžaminom Bretom sa kojim je još uvek bila u vezi kada je upoznala sadašnjeg supruga na setu “The Mexican”.

Danijel i Džulija su odmah kliknuli i uplovili u aferu, a snimatelj je godinu dana kasnije predao papire za razvod shvativši da je Džulija “ta”. Sa glumicom se venčao 2002. godine na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku.

Inače, Džuliji su odmah po početku veze sa lovetom nalepili etiketu “rasturačice brakova”.

“Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima”, rekla je o prvom susretu, čime je potvrdila priče da su u priču uplovili dok su još uvek bili zauzeti.

Džuliju su inače i indirektno krivili za smrt njegove majke. Naime, saznalo se da glumicu baš i nije volela Danijelova porodica kao i da su bili razočarani što je razdvojila njega i njegovu suprugu Veru. Krivili su ju i za smrt njegove majke Patricije koja je preminula od srčanog udara nekoliko dana nakon što su objavili svoju vezu. Tvrdili su da ju je ubio stres koji je uzrokovala njihova romansa.

Džulija Roberts je u srećnom braku sa Danijelom.
screenshoot/ instagram 

I pored svega, par je sve izgurao, pokazavši da je njihova ljubav ogromna, a za ovo vreme dobili su i troje dece.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

  Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!