Glumica Džulija Roberts jedna je od najcenjenijih lica glumačkog sveta, međutim, blistavu karijeru umalo je uništila burnim ljubavnim životom. Tako se u prošlosti se i te kako pisalo i o njenim ljubavnicima, a mračnu stranu slavne glumice razotkrile su i brojne kolege.

Primera radi, nedavno se saznalo da je bila u vezi sa čuvenim Čendlerom iz serije “Prijatelji”, ali su raskinuli posle samo dva meseca veze. Razlog je bio taj što je smatrao da je nedostojan nje.

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s predivnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao – prisetio se Peri u svojoj biografiji.

džulija roberts danas je napunila 55 godina
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Slavna glumica je doduše već duži period u skladnom braku sa snimateljem Danielom Moderom (54) sa kojim je nedavno proslavila i 20. godišnjicu braka.

"Ne mogu da prestanem da se smešim, ne mogu da prestanem da te ljubim", napisala je pre nekoliko meseci Robertsova na instagramu.

Međutim, iako svoju ljubav danas žive punim plućima, početak nije bio tako sjajan. Naime, Džuliji je ovo drugi brak, a pre njega bila je udata za muzičara Lajlea Loveta, ali se njihov odnos završio nakon samo 2 godine.

Pre Loveta bila je u vezama sa brojnim kolegama poput Džejsona Patrika, Lijama Nisona, Dilana MekDermonta, a sa Kiferom Šaterlendom bila je i verena. Međutim, glumica je raskinula sa njim samo tri dana pred venčanje.

Nakon toga usledila je i afera sa Danijel Dej Luisom koja je svojeremeno punila naslovnice magazina jer je on tada još uvek bio u vezi sa lepom glumicom Izabel Ađani. Za aferu je, prema nekim pričama, Ađani saznala dok se porađala, a Danijel ju je ostavio trudnu i to bez reči oproštaja, što je francuska lepotica teško podnela.

Džulija se nakon svega na kratko “smirila” i uplovila u kratak brak sa Lovetom, međutim, priča je ipak doživela kraj. Mnogi su smatrali da je Džulija baš poput likova koje je igrala sve, pogotovo kada je uplovila u vezu sa Bendžaminom Bretom sa kojim je još uvek bila u vezi kada je upoznala sadašnjeg supruga na setu “The Mexican”.

Daniel i Džulija su odmah kliknuli i uplovili u aferu, a snimatelj je godinu dana kasnije predao papire za razvod shvativši da je Džulija “ta”. Sa glumicom se venčao 2002. godine na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku.

Inače, Džuliji su odmah po početku veze sa lovetom nalepili etiketu “rasturačice brakova”.

“Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima”, rekla je o prvom susretu, čime je potvrdila priče da su u priču uplovili dok su još uvek bili zauzeti.

dabnijel je zbog džulije ostavio trudnu ženu
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Džuliju su inače i indirektno krivili za smrt njegove majke. Naime, saznalo se da glumicu baš i nije volela Danijelova porodica kao i da su bili razočarani što je razdvojila njega i njegovu suprugu Veru. Krivili su ju i za smrt njegove majke Patricije koja je preminula od srčanog udara nekoliko dana nakon što su objavili svoju vezu. Tvrdili su da ju je ubio stres koji je uzrokovala njihova romansa.

I pored svega, par je sve izgurao, pokazavši da je njihova ljubav ogromna, a za ovo vreme dobili su i troje dece. 2004. dobili su blizance, kćer Hazel i sina Phinaeusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henrija.

danijel i džulija imaju troje dece
screenshoot/instagram 

I dan-danas uživaju u skladnom braku iako su do pre nekoliko meseci kružile priče da se razvode. Nakon toga, slavni par se oglasio uz navode da je reč o tračevima na koje ne obraćaju pažnju.

Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom decom jer ne žele da oni steknu pogrešni utisak, a već odavno su deci objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

džulija i danijel nedavno su proslavili 20 godina braka
screenshoot/ instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!