Javnosti su poznate kao "žene koje su se borile za svoju ljubav", ali realnost je da su prvo bile ljubavnice. U nastavku pogledajte koje slavne žene su započele romansu sa svojim današnjim partnerima koji su tada bili u braku s drugim ženama...

Džulija Roberts

Glumica Džulija Roberts i snimatelj Danijel Moder su jedan od najskladnijih holivudskih parova, a njihova ljubav je počela dok su bili sa drugim ljudima u braku. Naime, par se upoznao 2000. na snimanju filma 'The Mexican', a on je tada bio u braku sa šminkerkom Verom Steimberg. Džulija je imala dečka, glumca Bendžamina Brata.

džulija roberts upoznala je svog sadašnjeg muža dok je on još bio u braku
Instagram 

Ubrzo su napustili svoje partnere.

"Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", rekla je Džulija svojevremeno. Džulija i Danijel su u braku od 2002. i imaju troje dece.

Žizel Bundšen

Tom Brejdi je započeo vezu s glumicom Bridžit Mojnahan 2004. godine, da bi par raskinuo krajem 2006. godine kada je ona bila trudna. Nakon toga se saznalo da je Tom bio u vezi sa supermodelom Žizel Bundšen.

"Prolazak kroz to traumatično razdoblje kada sam bila slomljenog srca i trudna okrenulo je moj život naglavačke", ispričala je jednom Bridžit.

brejdi je zbog žizel ostavio bivšu
Shutterstock 

Tom i Žizel su se venčali, zasnovali porodicu i priče o njihovom srećnom životu su preplavile planetu. Ali Tom sa bivšom devojkom deli starateljstvo nad sinom Džekom.

Anđelina Džoli

Bred Pit bio je u braku punih 5 godina sa Dženifer Aniston kada je započeo aferu sa Anđelinom Džoli tokom snimanja filma. 

anđelina i bred smuvali su se na snimanju filma
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Dženifer se razvela od Breda 2005. godine, da bi se on oženio sa Anđelinom 2014. godine, iako je pre toga usvojio i dobio decu sa njom. Ovaj par nije uspeo da održi svoju ljubav, a priča se da bi njihov razvod mogao ući u istoriju kao "najskuplji razvod poznatih".

Kamila Parker

"U braku nas je bilo troje," rekla je princeza Dajana i time Kamilu Parker lansirala u sam vrh najpoznatijih ljubavnica na svetu.

Čarls je upoznao Kamilu pre nego je oženio Dajanu, a aferu sa njom započeo e  nakon par godina koje je proveo u braku sa Dajanom.

kamila parker godinama je bila čarlsova ljubavnica
Davidson / Goff Photos / Profimedia 

Dajana i Čarls su se 1996. godine venčali, a 2005. godine Kamila se udala za princa. Sada je ona kraljica supruga, poštovana i uvažena žena, a o njoj kao ljubavnici niko ne sme ni da priča.

Ališa Kiz

Reper i američki producent Šviz Bitc proslavio je sa suprugom Mašondom prvi rođendan njihovog sina kada se saznalo da suprugu vara sa Ališom Kiz. Šviz i pevačica su tvrdili da su vezu započeli tek kada se njegov brak raspao, međutim Mašonda je na Tviteru napisala svoju stranu priču.

ališa kiz i šviz bitc imaju dvoje dece
Shutterstock 

"Osećam da nakon godinu i po skrivanja ove afere i ponašanja kao da ne postoji, sada je vreme da se suočiš s time budući da si ranije otvoreno pisala o tome. Ne znaš koliko boli si mi uzrokovala tom romansom", poručila je Ališi na društvenoj mreži.

Ališa Kiz je i dalje u braku sa reperom, a par ima dvoje dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!