Džulija Roberts jedna je od retkih slavnih lica koja može da se pohvali stabilnim brakom punim ljubavi čak i nakon 2 decenije zajedničkog života. Ona i snimatelj Danijel Moder nedavno su proslavili 20. godišnjicu braka, a svoju sreću podelila je sa pratiocima na Instagramu.

"Ne mogu da prestanem da se smejem, ne mogu da prestanem da te ljubim", napisala je slavna glumica uz fotografiju na kojoj obasipa nežnostima svog supruga. Međutim, iako danas važe za jedan od naskladnijih parova Holivuda, njihov početak nije bio tako bajan i sjajan, te je umalo i nekada omiljenu slatkicu mogao da košta svega.

Naime, brak sa Moderom je Džuliji drugi po redu, a prvi put, udala se 1993. godine za muzičara Lajola Loveta. Međutim, razveli su se nakon samo dve godine... A onda, 2002, ponovo je rekla sudbonosno "da" i to Danijelu sa kojim je i dan-danas, a venčanje se održalo na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku.

Ipak, njih dvoje su se upoznali dok je on još uvek bio u braku. Brzo nakon što su se upoznali, predao je papire za razvod, a Džulija je priznala kasnije da je to bila "ljubav na prvi pogled". Zbog cele situacije zvali su je i rasturačicom brakova, ali je to nije sprečilo da se bori za njihovu ljubav.

Džulija Roberts tvrdi da je veza sa Moderom bila ljubav na prvi pogled.
screenshoot/ instagram 

"Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima", rekla je glumica o njihovom prvom susretu.

Vesti o njihovoj vezi Moderova porodica je teško podnela. Bili su veoma razočarani, a Džuliju nisu podnosili jer je razdvojila njega i Veru, njegovu prvu suprugu. Robertsovu su krivili i za smrt njegove majke Patricije koja je preminula od srčanog udara nekoliko dana nakon što su objavili svoju vezu. Tvrdili su da ju je ubio stres koji je uzrokovala njihova romansa, te da su prokleti jer su "izgradili ljubav na tuđim suzama".

Džuliju Roberts Moderova porodica nije podnosila.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, i pored svega toga, njihova ljubav opstala je svih ovih godina, a 2004. godine dobili su blizance - ćerku Hejzl i sina Finijusa, a 3 godine kasnije, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana - sina Henrija.

Od kako je upoznala snimatelja, Džulija vodi miran, povučen život, što je sušta suprotnost onome što se dešavalo pre veze sa Moderom. Tako je pre prvog braka, glumica bila verena za glumca Kifera Šatrlenda, ali su raskinuli par dana pred venčanje. Sa prvim suprugom Lovetom venčala se nakon 3 nedelje poznanstva, a bila je i turbulentim vezama sa Dilanom MekDemotom, Metjuom Perijem, Džejsonom Patrikom, Lijamom Nisonom i Bendžaminom Bretom.

Džulija Roberts je pre Modera imala turbulentan ljubavni život.
Shutterstock 

Međutim, svi su oni pali u zaborav kada je zavolela Modera, a iako se poslednjih godina šuškalo da su pred razvodom, par je to demantovao još jednom godišnjicom, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder proslavili su 20 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!